Hlavní obsah
Lidé a společnost

Bývalý princ Filip Blažek se stal dědečkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: SimcaCZE (Wikimedia, CC BY-SA 3.0)

Padesátiletý herec Filip Blažek získal novou roli. Tentokrát ale tu životní. Kromě role otce tří dětí si nyní střihne roli dědečka. Jeho nejstaršímu synovi se totiž narodila dcerka.

Článek

Syna Luciána (27) má Filip z předchozího vztahu s herečkou Lucií Benešovou (49). Do té se tehdy bláznivě zamiloval, časopis Blesk dokonce našel fotku z roku 1997, kde Lucie a dlouhovlasý, kudrnatý Filip drží svého syna. Přesně takhle si Filipa můžete pamatovat jako kluka z pohádky Nesmrtelná teta, který neřekl nic jiného, než jojo. Nakonec ale zachránil království před zlou Závistí a stal se králem.

A teď je z něj děda! Narozením vnučky se pochlubila Filipova současná manželka Jolana na svém Instagramu. S ní má dceru Jolanu (19) a Filipu (9). Jolana starší sdílela fotku malých nožiček a krásný popisek. „Krásná, zdravá, vlasatá holčička dostala jméno Inés. Máme obrovskou radost a už se těšíme s dědou, až tě budeme hlídat,“ cituje Jolanina slova časopis Blesk.

Šťastní prarodiče se už nemůžou dočkat, až si malou „poňuňají“, stejně natěšená je i druhá babička Lucie Benešová, která se zase nemůže dočkat, až bude s malou řádit. Možná si ale říkáte, co je to za podivné jméno. Zní trochu jako jméno řecké bohyně. Opak je ale pravdou.

Jméno Ines je obdobou českého jména Anežka, dočtete se zde. Příliš se ale nepoužívá, proto může některým čtenářům připadat zvláštní. Každopádně, malé princezně přejeme hodně zdraví a hlavně milující rodinu.

Zdroje:

https://svatky.centrum.cz/svatky/jmenne-svatky/ines-959/

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/780576/princ-z-nesmrtelne-tety-filip-blazek-se-tesi-z-nove-role-stal-se-poprve-dedeckem.html

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz