Hlavní obsah

Charlotte Štiková je vdanou paní. Svatba však byla spíš jeden velký průšvih

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Brocken Inaglory, CC BY-SA3.0

Nejmladší z rodiny Štikových se vdala! Ještě v červenci se přitom objevily zprávy, že je Charlotte obětí novodobého otroctví, matka Monika Binias chtěla volat zásahovku.

Článek

Vložil se do toho i Ornellin manžel Josef Kokta. Charlotte však všechny údajné pomluvy ze strany své rodiny vyvrátila a později se pochlubila žádostí o ruku. Ke svatbě nakonec skutečně došlo. Charlotte si v pátek 20. září vzala za manžela trenéra Martina Stefana (50). Jelikož sňatek přišel po pouhých asi třech týdnech od žádosti o ruku, svatba podle toho vypadala.

I když místo jejího konání bylo zpočátku velkým tajemstvím, nakonec se, údajně z úst Charlottina otce Michala Štiky, média dozvěděla, kde by se měla konat. Místo na Novoměstské radnici Praze se tak veselka odehrála na radnici v Hostivicích, kde nevěsta dlouho žila, píše web Super, jehož redakce se i na druhé místo konání dostala. Web Extra však zase píše o tom, že na úřadě vznikly zmatky o datu svatby. Tam si mysleli, že se má konat až za rok a ne za dva dny. Snoubenci tak svatbu na pražském úřadě zrušili a honem hledali nové místo.

Médiím ale ani tak nic neuniklo. Časopisu Blesk se proto povedlo dát dohromady několik situací, které na svatbách nejsou úplně běžné ani chtěné. Monika Binias se pasovala na jakéhosi bodyguarda své dcery a přítomné novináře nechtěla pustit do sálu obecního úřadu a slovy „Jděte do prdele nebo zavolám městskou!“ je vyháněla ven. Už začátek svatby se začal hroutit, když Charlotte přijela na obřad pozdě. Tím pádem se musela líčit a česat sama. Šaty měla z půjčovny a vypadaly krásně. Stejně tak i její budoucí manžel využil možnosti půjčit si oblek a bylo to dokonce i vidět. Ze zadní části saka mu totiž vykukovala dlouhá cedulka. Martin ji však jen zastrčil a pokračoval dál.

Až k oddávajícímu, tedy ještě kromě bodyguarda Binias, všechno probíhalo normálně. Jenže pak se zjistilo, že snoubenci ztratili prstýnky, napsal web Extra. Museli si tedy půjčit jiné. Martinovi ale neseděl, a tak ho měl na malíčku. Společný život až do smrti si ale nakonec slíbili a vykročili do nové kapitoly života. Jejich celé rodiny tomu ale nepřihlížely. Martinovi rodiče nemohli přijet kvůli povodním a Charlottin otec se nechtěl účastnit této komedie. Nedorazila ani Ornella Koktová, ani Ornellou často zmiňovaná babička.

Jak to novomanželům slušelo, se můžete podívat v galeriích všech zmíněných webů. Myslíte, že jim svatba vydrží?

Zdroje: Blesk, Extra, Super

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz