Hlavní obsah
Lidé a společnost

Dara Rolins je jako kolovrátek: Už dost o plastice, chceme novou hudbu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký, CC BY-SA4.0

Zpěvačka Dara Rolins je velmi vytrvalá a má stále spoustu energie. To, mimo jiné, dokázala i při koncertech ke svým 50. narozeninám, kdy si pro své fanoušky připravila nezapomenutelnou show.

Článek

Na konci března si pak dala měsíční pauzu od sociálních sítí a vrátila se zpět 1. května. A doslova jako jiný člověk. Dara totiž už v únoru podstoupila lifting krku a obličeje. Díky italskému plastickému chirurgovi to věděli všichni ještě dřív, než se Dara mohla pochlubit svým sledujícím na Instagramu. Těm ještě před detoxem od sociálních sítí naservírovala fotku s kratšími vlasy a bez obalu můžeme říct, že někteří se jí lekli. Dařin obličej totiž najednou vypadal jinak.

Fotka na Prvního máje to bohužel nijak nevylepšila. „Kde jsou Vaše krásné velké oči??? Vaše přirozenost? Úsměv, který zářil jako tisíce hvězd? Je mi smutno! Jste úplně jiná, ale úplně jiná, Dara už na fotkách není,“ postěžovala si ještě před pár dny Dařina sledující. Velká vlna kritiky se na zpěvačku snesla hlavně ze strany žen, které si myslí, že umět stárnout není žádná ostuda a že Dara rozhodně nemá zapotřebí se nějak zdokonalovat.

A právě toto se zpěvačka už měsíc na svém Instagramu snaží kritikům vysvětlit. U téměř každé své z posledních fotek je sáhodlouhá řeč o tom, jak nikomu není nic do toho, co se svým obličejem udělala, že povytažená kůže se samozřejmě za nějaký čas vrátí do původního stavu, že jí píše velké množství žen, které její proměna zajímá a proto toto téma stále řeší. Některým jejím sledujícím už to však leze spíš na nervy, že se stále dokola obhajuje, místo toho, aby na rovinu řekla, že ta operace je zpackaná. To ale Darinka odmítá. Její obličej vypadá takto, protože zkrátka ještě není dopečený. Přirovnala to k bublanině, kterou byste z trouby vyndali v polovině pečení.

V neděli ráno sdílela poslední fotku výše, kde už si začíná být zase trochu podobná. Po měsíci se ale stále nezbavila těch, jak sama napsala, „vulgárních dementů“, které se svého profilu odstranila. „Štve mě ta potřeba urážet. Ženy nakládají ženám. Mámy mámám… To hlava nebere. Ale s tím asi nic neuděláme. Jediné co, mějte okolo sebe spoustu láskyplných, spokojených a vyrovnaných lidí. Dělejte si a myslete si, co chcete, to ano, ale nezraňujte zranitelných. Kousněte se vždy do jazyka, než vypustíte další jed a někomu ublížíte,“ připsala ke snímku.

Dara má však velkou spoustu fanoušků, kteří jsou z její proměny nadšení. Rozumí tomu, že některé ženy nesnesou pohled na vrásčitou tvář. Jenže toto Dařino neustálé obhajování, dle některých, vypadá spíš jako projev vlastní nespokojenosti nebo příliš nabubřelého ega, které utrpělo tím, že jí po plastice všichni nevysekli poklonu.

Každý člověk ví nejlépe, co se sebou dělat, aby bylo spokojený. A zdá se, že Dara je, dokonce i Pavlu Nedvědovi se to líbí a to je vlastně to nejdůležitější. Ale teď už by Dara mohla svou psací energii vložit do psaní textu nové písně. To by její fanoušci ocenili jistě více.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz