Hlavní obsah

Drama pokračuje: Mirek jen bránil naši rodinu, Soukupovi přeji brzké uzdravení. Žilková řekla víc

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pavel Ševela (CC BY-SA 3.0)

Jak už jsem psala, v pondělí 23. září po 19. hodině došlo u Agátina domu ke rvačce mezi jejím manželem a bývalým partnerem Jaromírem Soukupem. Oba skončili na ošetření v nemocnici, zasahovat musela i policie.

Článek

Agáta na svém Instagramu slíbila, že se k celé situaci ještě vyjádří, a také tak udělala. Na svůj profil nahrála na počítači psané prohlášení, kde znovu zopakovala, že Jaromír v žádném případě není oběť, jak se on sám pro web Super prezentoval. Redakci Expresu (jehož články má právě Soukup údajně ovlivňovat) zase řekl, že na Dopitu podá trestní oznámení. „Dopita na mne při předání dcery slovně útočil a po předání mne napadl. Přišel k brance, otevřel ji a pak mne napadl. Měli to připravené,“ řekl bývalý ředitel televize Barrandov. Co v prohlášení napsala Agáta, si přečtěte níže.

To její matka, Veronika Žilková, se tolik zpátky nedržela. Sice u rvačky nebyla hned od začátku, nicméně pro časopis Blesk uvedla, že když dorazila, viděla jen pět policistů, krev a plačící děti. „Víme, proč provokuje, nenávidí Dopitu,“ řekla herečka bez obalu. „Pan Soukup si neuvědomuje, že zničil dětství třem dětem. Na tohle napadení Mirka ve dveřích domu, kdy Soukup řval a boxoval do Dopity, který bránil rodinu, tři děti už nikdy nezapomenou,“ dodala s tím, že rvačku někdo natočil na mobil a i ona to, co viděla, nikdy nezapomene.

Nejhorší na tom, je že ty dvě nejstarší, Kryšpín a Mia, na to opravdu zapomenout nemusí. Roční Rozárka má dost velkou šanci, že si takové drama pamatovat vůbec nebude. Až bude umět číst a mít z toho všeho rozum, snad už ani tyhle články nebudou dohledatelné. A Agáta sama jí to určitě vypravovat nebude.

Zato já jsem ale zvědavá, jestli se o tomto rodinném dramatu pobaví s Ornellou ve svém podcastu na Herohero. Jak obě už několikrát řekly - probírají tam otevřeně věci, které se úzce pojí s jejich životy.

Zdroje: Instagram, Super, Expres, Blesk

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz