Hlavní obsah

Hradní pán Vojta Kotek pohlcen svým pořadem. Detaily prozradí v novém podcastu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Karolína Černá (Blanka Borová), CC BY-SA 3.0

Herec a režisér Vojta Kotek se stane novou tváří televize Prima. Jistě se jí už trochu stal během svého působení v soutěži Máme rádi Česko, teď však dostal obrovskou šanci předvést se jako samostatný moderátor.

Článek

Zhruba před měsícem byly představeny nové podzimní pořady televize Prima a mezi nimi i v zahraničí velmi úspěšná show Zrádci. Pořad už je dotočený a jak to celé bylo a dopadlo můžete začít sledovat od neděle 22. září na Primě nebo už s předstihem na platformě Prima+.

V první polovině září proběhlo tajné promítání prvního dílu a jeho recenze jsou zatím vesměs kladné. Šestidílná minisérie nabídne divákům hru o balík peněz mezi věrnými a zrádci. Věrní budou mít za úkol zjistit, kdo jsou zrádci a vyřadit je ze hry. Natáčelo se na hradu Křivoklát a Vojta Kotek se stylizoval do role uhrančivého hradního pána.

Tu si Vojta velmi užil a redakci webu Super se pochlubil, že všechny jeho výstupy byly na první dobrou. V jiném rozhovoru se zase zmínil o tom, že si musel velmi dobře dávat pozor na to, co říká, aby hru a všudypřítomné tajemno něčím nepokazil. Na svůj Instagram nahrává jeden zrádcovský příspěvek za druhým, a to Vojta není zrovna typ pro sociální sítě. Je ale vidět, že na svůj nový počin je velmi hrdý. A to tak moc, že si dokonce založil YouTube kanál, kam bude pravidelně nahrávat vlastní podcast o Zrádcích.

Promluvil o tom před pár dny v jednom ze svých instagramových příběhů a i jeho samotného překvapilo, že vyslovil slova „vlastní podcast“ a „YouTube kanál“ v jedné větě. První díl už vyšel před pár dny a pro Vojtovy fanoušky máme ještě dobrou zprávu. Podcast nebude na žádných placených platformách, jak je to dnes u známých osobností zvykem, ale jen na YouTube.

Zdroje: Instagram, Super, YouTube

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz