Hlavní obsah
Lidé a společnost

Hvězda filmu Muzikál ze střední je těhotná. Bříško ukázala na červeném koberci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Eva Rinaldi (CC BY-SA 2.0) https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vanessa_Hudgens_(6713682215).jpg

Americká herečka Vanessa Hudgens (35) se doslova přes noc stala světovou hvězdou, když se v roce 2006 objevila ve filmu Muzikál ze střední. Kromě nádherné tváře předvedla i svůj pěvecký talent.

Článek

Alba však vydala pouze dvě. Její kariéra se tedy začala ubírat spíše tím filmovým a divadelním směrem. Během svého působení v Muzikálu ze střední se zamilovala do svého hereckého kolegy Zaca Efrona. Vztah však nevydržel nápor Zacových fanynek, kvůli kterým Vanessa žárlila, a tak se po pěti letech rozpadl.

Téměř devět let randila s hercem Austinem Butlerem, ale ani tak dlouhý vztah se jim nepodařilo udržet. Vanessa se nakonec dala dohromady s hráčem baseballu, Colem Tuckerem, kterého si v prosinci 2023 vzala v mexickém Tulumu. A zdá se, že už tehdy se jejich životy začínaly měnit.

Vanessa totiž v neděli na červeném koberci u příležitosti předávání cen Oscar převedla své těhotenské bříško. Podle jeho velikosti to vypadá, že herečka už nemá daleko do termínu porodu. Sice nebyla nominována v žádné kategorii, ale před samotným slavnostním večerem moderovala pořad přímo z červeného koberce.

Fotky z večera sdílela i na svém Instagramu, u kterých zároveň poděkovala pořadatelům za příležitost předprogram moderovat. Svým fanouškům tak potvrdila jejich říjnové spekulace o jejím těhotenství. Tehdy sdílela fotky z rozlučky se svobodou a pod nimi se začaly množit šokované komentáře, že herečka je těhotná. Vyvolalo je volné oblečení, které měla na sobě. Vanessa se ale nechala slyšet, že každý den nenosí upnuté oblečení a takové výkřiky jí připadaly drzé a nevhodné.

Nakonec ale její bystří sledující nebyli tak daleko od pravdy.

Zdroje:

https://edition.cnn.com/2024/03/10/entertainment/vanessa-hudgens-pregnancy-oscars-2024/index.html

https://www.evropa2.cz/clanky/muzika/hvezda-muzikalu-ze-stredni-je-tehotna-vanessa-hudgens-ceka-prvni-dite

Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Vanessa Hudgens

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz