Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jedna ze siamských dvojčat Henselových se vdala. Jak to mají se sexem, ptají se lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Flickr (CC BY 2.0 DEED)

Siamská dvojčata Abby a Brittany z americké Minnesoty možná znáte. Existuje o nich několik dokumentů, dokonce holky samy točily vlastní reality show.

Článek

Už v pouhých šesti letech se objevila v pořadu Oprah Winfrey a jejich život se stal veřejným. Nejeden člověk jím totiž začal být fascinovaný. Začátky jejich života nebyly vůbec snadné. Operativní oddělení siamských dvojčat je velmi riskantní, a proto zůstaly spojené. Zdravotní problémy se jim ale díky tomu nevyhnuly.

Jejich tělo sice vypadá, jako tělo jednoho člověka se dvěma hlavami, uvnitř jsou však úplně srostlé. Mají například dvě srdce, dva páry plic nebo dva žaludky, ale také tři ledviny, jedno tlusté střevo nebo jen jeden močový měchýř. Po narození měly ještě jednu ruku, která vyrůstala mezi hlavami. Ta ale byla odoperována.

Holky dnes žijí naprosto plnohodnotný život - mají řidičské průkazy, vysokoškolské diplomy, jsou učitelkami na základní škole a před pár dny vyšla na povrch zpráva, že se Abigail vdala. Svatba proběhla už v roce 2021 a vzala si zdravotního bratra a veterána armády Spojených států Joshe Bowlinga, píše web Today.

Téměř okamžitě se lidé začali zajímat o to, jak funguje jejich manželský život. A co se stane, až se bude chtít vdát Brittany. Všem zvědavcům Abby odpověděla prostřednictvím sociálních sítí. „Ano, mám sex se svým manželem a moje sestra Brittany je u toho. Orálně ho uspokojuji a se sestrou prožíváme orgasmus ve stejnou chvíli jako jedno tělo. Když však spím se svým přítelem, tak si sestra obvykle čte knihu nebo poslouchá krimi podcast, takže ona to uspokojení neprožívá a snaží se soustředit na něco jiného,“ napsala Abby.

Něco podobného lidi napadalo. Nikoho možná ale nenapadlo, že to tak opravdu může být. Jsou totiž případy, kdy jedno ze siamských dvojčat je asexuální, jako v případě dvojčat Carmen a Lupity Andrade. Lupita nezažívá žádnou sexuální přitažlivost. U Brittany a Abby ale nic takového není. Už ve svých 16 letech věděly, že by jednou chtěly mít děti. A protože jejich orgány fungují tak, jak mají, jednou možná budeme číst o tom, že se jim narodilo dítě.

Zdroje:

Today

Facebook

https://zeny.iprima.cz/zivotni-styl/siamska-dvojcata-uci-na-zakladni-skole-a-zaci-je-miluji-nejvetsim-problemem-byl-jejich-plat

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz