Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jennifer Aniston oslavila 55. narozeniny. Stále vypadá úchvatně, rodiny se však nedočkala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Andres Useche (Wikimedia, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Jennifer_Aniston_image_2_(cropped).jpg)

Americká herečka Jennifer Aniston se v 90. letech stala ikonou módní i filmovou. Celý svět si ji zamiloval jako rozmazlenou Rachel Greenovou v seriálu Přátelé. Jennifer včera oslavila 55. narozeniny, tak se podívejte, jak s ní šel čas.

Článek

Role Rachel Greenové vystřelila Jennifer Aniston vzhůru a dnes patří k nejlépe placeným hollywoodským herečkám. Po seriálu Přátelé si zahrála například ve filmu Marley a já, Zkus mě rozesmát, Millerovi na tripu nebo znovu po boku Adama Sandlera v krimi komediích Vražda na jachtě a Vražda v Paříži.

O svých narozeninách Jennifer informovala i na svém Instagramu. Se svými fanoušky sdílela video, které ukazuje některé momenty jejího života, dokonce obsahuje i fotky, když Jennifer byla malá holčička. Video doplnila o báseň s názvem Vrstvy od Stanleyho Kunitze, která reflektuje její životní pády a vzestupy.

Na svou nejlepší kamarádku nezapomněla ani její herecká kolegyně, představitelka Monicy Gellerové z Přátel, Courteney Cox. Ta jí popřála prostřednictvím svého příspěvku na Instagramu, kterým se stala její nejoblíbenější Rachelina hláška ze sitcomu. „Ahoj, Chandlere, Monika mi právě rozbila lampu z mušlí,“ stěžuje si postava Rachel a podle Courteney by tuto větu nikdo jiný nedokázal říct tak roztomile. Doplnila ji ještě o dvě společné fotky.

Ačkoliv Jennifer ve svém věku stále vypadá úchvatně, nedočkala se rodiny. Děti přitom velmi chtěla, kdykoliv byla v nějaké vztahu nebo manželství, spekulovalo se, proč z něho nevzešlo dítě. Jennifer pak pro magazín Allure řekla, že měla potíže s plodností. Podstupovala umělá oplodnění, pila různé čaje a zkoušela další věci, aby otěhotněla. Dodnes se to však nepodařilo a jak herečka sama sobě přiznala: Tahle loď už odplula.

Není ani známo, že by Jennifer s někým chodila. V minulosti byla vdaná za Brada Pitta, v roce 2005 se ale rozvedli, v roce 2015 se na dva roky stala manželkou režiséra Justina Therouxe a od té doby se zdá, že Jennifer nemá po boku žádného muže.

Zdroje:

Instagram

https://www.allure.com/story/jennifer-aniston-december-2022-cover-interview

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz