Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kocián z Luneticu: Léčit se už nikdy nebudu, nejradši mám LSD a pervitin, říká nejnovější zápasník

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Royal Navy official photographer, Public domain, via Wikimedia Commons

Bývalý člen chlapecké kapely Lunetic, Martin Kocián, se nedávno stal jedním z dalších členů skupiny Clash of the Stars. Do zápasu prý dokáže nebrat drogy, jindy se ale nezdráhá. Na léčbu nepomýšlí.

Článek

Organizace Clash of the Stars dává dohromady páry, mužské nebo i ženské, které si potřebují něco vyříkat a slova už jim na to nestačí, nebo si zkrátka musí něco dokázat. Kocián měl motivaci takovou, že vydrží aspoň 45 dní být čistý, to u něj znamená bez drog.

Už od dob největší slávy kapely Lunetic se Martin potýkal se závislostí na drogách. Kvůli nim už také členem kapely není, ta teď vystupuje jen ve třech. Dlouho se o něm nic nepsalo, až letos v květnu se objevila překvapivá zpráva, že se Kocián zúčastní jednoho z těch bizarních zápasů „známých“ lidí. „Jdu tam bojovat hlavně sám se sebou a svými démony, než se soupeřem. Nabídka je o tom, že si můžu vydělat peníze a ještě můžu dokázat být alespoň 45 dní čistej,“ citoval jeho slova na jaře web Forum 24.

Zápas s influencerem Snejksem nakonec vyhrál po pouhých 24 vteřinách, jak psal časopis Blesk. A co se stalo s penězi, které vydělal? „Odjel jsem do Mostu, kde jsem strávil dovolenou v casinu. Druhý den jsem už neměl prachy. Klasika,“ řekl Martin se smíchem v nejnovějším rozhovoru pro web Extra. Velká sranda je také to, že Martin se vůbec neostýchal v rozhovoru veřejně pochlubit tím, jaké drogy mu chutnají nejvíc. Ale pozor! Když se blíží zápas, nebere prý nic.

„Nikotin, pervitin, alkohol a LSD. Žádné jiné drogy jako heroin, tráva, toluen, MDMA, gabu, to neberu,“ vyjmenoval bývalý lamač dívčích srdcí. Dodal, že na zápasy se pilně připravuje. Drogová minulost prý zapříčinila to, že když dojde na věc, je prý třikrát rychlejší než ostatní. A to by se teprve vidělo, kdyby si před zápasem dal ještě navíc silnou kávu.

Kocián prohlásil, že léčba v jeho případě už nemá smysl. Naprosto bez drog prý asi už nikdy nebude. „Nechte mě alespoň čtyřikrát do roka si zapařit, jinak to omezuju, ale nebudu to už ve svých padesáti letech měnit, protože posledních deset let mého života se nebudu přece léčit, ne?“ má jasno novopečený bojovník, kterého teď čeká účast na devátém galavečeru Clashe.

Zdroje: Forum 24, Blesk, Extra

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz