Hlavní obsah
Lidé a společnost

Náraz ve stokilometrové rychlosti: Tereza Kerndlová s manželem v ohrožení života

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pornero, CC BY-SA 3.0

Jejím posledním příspěvkem na Instagramu bylo dubnové poděkování fanouškům za sledování videoklipu k nové písni Ve frontě na sny, na které spolupracovala se slovenským rapperem Kalim.

Článek

Teď však zpěvačka Tereza Kerndlová vystrašila svoje sledující fotkou ze sanitky, kterou v úterý sdílela.

Tereza a její manžel René Mayer totiž měli autonehodu. „Jeden náraz zezadu, kde jsme stáli na konci kolony a čtyři boční airbagy byly venku. Ale díky velkému a bezpečnému vozu, jsme s mým manželem vyvázli jen s pohmožděninami a zablokovanou páteří,“ svěřila se Tereza, která je právě teď v Čechách, kde pracuje na svém šestém albu. Kvůli práci proto musela sednout do auta a málem to ji a Reného stálo život.

Díky včasné pomoci integrovaného záchranného systému se jim však nic vážného nestalo. „Během chvilky se všichni o vše postarají za vás. Ještě jednou díky!“ napsala Tereza a připojila video rozbitého auta, které do nich zezadu narazilo. I když to vypadá opravdu děsivě, řidič pak stál v pohodě vedle místa nehody a kouřil cigaretu. Tak to aspoň Tereza napsala v odpovědi paní, která si neodpustila rýpavou zprávu.

„Co má říkat ten chudák, co má fábku na odpis? Měl by vzít telefon do ruky a vydělat na bouračce prachy, protože se srazil s Terezkou? Ano, tvoje autíčko ti zachránilo kukuč, tak dobrý, tleskáme, ale vzpomeň si na dobu, kdy jsi na něj taky neměla, jak spousta jiných lidí tady v okolí. Místo natáčení vystřelenýho airbagu jsi nám třeba mohla natočit, jak se jdeš zeptat toho člověka do druhýho auta, jestli je v pořádku,“ myslí si sledující Nikky.

„Ten pán jel 100 km rychlostí a napálil to do nás. Proto riziko zranění bylo na naší straně u lidí, kteří dodržují rychlost, popojíždí v koloně, a ten kdo to způsobil, si venku pokuřoval cigaretu, aniž by měl zájem o to, zda já s mým mužem jsme v pořádku,“ odepsala Tereza. Podobného názoru jako Nikky je i několik dalších Tereziných sledujících. Myslí si, že Tereze jde jen o to se zviditelnit.

Je pravda, že zpívat jsme Terezu už pěknou řádku měsíců, možná i let, neslyšeli. Tak snad svou desku brzo dokončí, aby se o ní za chvíli nemluvilo jen o té vyhaslé zpěvačce, která se fotí ve spodním prádle na pláži v druhém domově v Esteponě.

Zdroje:

Autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Tereza Kerndlová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz