Hlavní obsah
Lidé a společnost

Oprava auta za 150 tisíc? Pro Leoše Mareše žádný problém

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký (Wikimedia commons, CC BY-SA 4.0)

Moderátor Leoš Mareš má rád luxusní auta. Ve své stáji má Ferrari a britský Rolls-Royce Cullinan z roku 2019. Právě Rollsem Leoš jezdí velmi často.

Článek

V nejnovějším videu pro fajnšmekry se pochlubil, že za 5 let má najeto 157 tisíc kilometrů. To snad nemá ani žádný vévoda ve Velké Británii. A proč vlastně natáčel video o svém autu? Před pár dny totiž sdílel jiné video, kde natáčí velmi nelichotivý zvuk motoru.

„Takhle ten motor asi nemá znít co? Možná zítra nebude Ranní show,“ napsal zklamaný moderátor. V komentářích se dočkal několika rad. „Očividně to jede na omezený počet válců dle zvuku. špatný vstřiky? To se pak rozhodí. jako rachtání řetězu to jen není,“ napsal pouhý lajk Vladislav. Miloš zase radil občas dolít olej, zatímco Michala napadlo, že by se mohlo jednat o ložisko v klimatizaci.

A skoro se trefil. Leoš včera brzy ráno, před odjezdem do rádia, sdílel dvě videa a dva snímky z faktury za opravu. Nastartoval motor a zvuk motoru zněl úplně jinak, než předtím. Když dorazil do rádia, natočil pro milovníky aut jak Rolls vypadá pod kapotou a zároveň jim ukázal, co mělo autíčko za bolístky a kolik korun musel Leoš vysázet za opravu. Podívejte se sami.

Jestli vám málem vypadli oči a na chvíli se zastavilo srdce a dech, nejste sami. Dobře ale víte, že Leoš je úplně jiná liga, než obyčejní smrtelní moderátoři. Rolls-Royce si pořídil jako nové auto v roce 2019. Kolik stálo tehdy, nevím, ale letos byste ho jako ojetinu pořídili za krásných zhruba 12 až 13 milionů, píše se na webu Kurzy.

Leoš si za svou upřímnost a otevřenost od svých fanoušků vysloužil chválu. Vy, co Leoše na Instagramu sledujete, jste si možná všimli, že moderátor příliš často nečelí žádným hejtům nebo přehnané kritice. Lidi ho zkrátka mají rádi. Každý si na jeho práci, osobnosti najde to, co je mu sympatické.

Zdroje: Instagram, Kurzy

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Rolls-Royce

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz