Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Patricie Pagáčová má nového chlapa? Venčí její psy, řídí auto a odemyká dveře od domu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký/Wikimedia/CC BY-SA 4.0

Patricie Pagáčová před dvěma měsíci šokovala svoje fanoušky potvrzením rozchodu se svým manželem Tiborem Pagáčem. Teď to vypadá, že Patricie našla novou lásku.

Článek

Patricie a Tibor se brali před pěti lety a krásná svatba proběhla na lesní půdě. Dnes spolu mají tříletou dceru Bibianu a jejich vztah se vždy zdál být idylický. Na svém Instagramu sice Patricie žádné prohlášení dosud nevydala, s manželem už ale fungují ve stylu střídavé péče.

Pokud sledujete oba jejich profily, můžete si všimnout, že jejich příběhy spolu ladí. Když například Patricie sdílí nějakou fotku z práce, Tibor zase přidá fotku dcery, jak si užívají nějakou pouť nebo něco podobného. Zdá se, že jim to zatím funguje. Patricie se před pár dny vrátila z dovolené, kde si třeba užívala plavbu na lodi, a vypadá to, že na ní nebyla sama s dcerou.

Fotografové webu Expres herečku totiž zastihli před domem ve společnosti cizího muže. Zjistili tak, že neznámý holohlavý vousáč řídil Patriciino auto, odemykal dveře jejího domu a v ruce dokonce nesl botičky malé Bibi, která byla s nimi. Na fotky se můžete podívat zde. Pikantní úlovky si od domu Pagáčové odnesli i fotografové časopisu Blesk. Ti zase muže přistihli, jak zamyká vchodovou branku a s vodítkem se vydává na procházku s Patriciinými psy Čolkem a Jackie.

Když se Patricie s Tiborem rozešli, začalo se proslýchat, že Patricie měla svého manžela údajně podvést. Psal o tom web Expres, pro který se herečka ke spekulacím vyjádřila slovy, že by to nikdy neudělala. „Že se něco vykládá vím, vím i to, kdo to vykládá a proč, ale bohužel s tím nic moc nezmůžu. Budu věřit v karmu,“ řekla tehdy.

Nicméně to, co fotografové obou webů nafotili, zavání novým vztahem. Redakci časopisu Blesk řekla, že to komentovat nebude, webu Expres na dotaz ohledně fotek a potenciálního nového vztahu se smíchem odpověděla:  „To je vtipné. Nebudu to určitě komentovat, nezlobte se.“ Já teda nebudu, ale doufám, že Patricie bude aspoň ke svým fanouškům na Instagramu jednoho dne sdílnější.

Zdroje: Expres, Blesk

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz