Hlavní obsah
Umění a zábava

Políček pro Leoše Mareše od posluchačky: Zanedbává svou práci v rádiu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký (Wikimedia commons, CC BY-SA 4.0)

Moderátor Leoš Mareš cokoli dělá, tak dělá na plno. Kromě moderování se také věnuje produkci koncertů v O2 aréně, kam už dostal například Jiřího Korna, Daru Rolins nebo Helenu Vondráčkovou.

Článek

Asi nejvíce ho ale jeho fanoušci milují v rádiu Evropa 2, kde Leoš moderuje Ranní show s Patrikem Hezuckým a Katkou Říhovou. Teď si ale vysloužil virtuální políček od jedné věrné posluchačky. Podle ní Leoš svou práci v rádiu zanedbává. Je pravda, že během roku bývá dost často pryč, a tak ve vysílání chybí.

Jen vzpomeňte na jeho nedávnou týdenní cestu na Kilimandžáro, následovanou dovolenou na Safari a zakončenou pobytem v Anglii. Před tím to zase byly zimní lyžovačky s manželkou a několik dalších pobytů v zahraničí, většinou u moře. Níže si přečtěte, co Leošovi posluchačka napsala.

„Dostal jsem nabídku na stálého člena poroty v show „ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT“. Natáčíme v Bratislavě teď každý den, v televizi to bude hned po prázdninách. Natáčení končí cca ve 2 ráno v Bratislavě, prostě se to nedá stíhat každý den tam a zpátky na Ranní show. Nicméně v pátek tam budu aspoň na konec sezóny,“ doplnil Leoš v příspěvku u fotky.

Jestli takové pocity mají i jiní posluchači rádia Evropa 2, to se neví. Ale každopádně je to dost možné. Leoše má spousta lidí rádo a myslí si, že bez něj ranní vysílání není takové, jako s ním. Nicméně, Leoš je otevřen všem pracovním možnostem, na které má dostatek času. Jako porotce v nějaké soutěži se už dlouho neukázal, teď dostal šanci. Po jeho boku usedne už tradičně Jaro Slávik, Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová, nováčky budou Eva Burešová a Mária Čírová.

Zdroje: Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz