Hlavní obsah
Umění a zábava

Pracovní morálka Mareše a Hezuckého? Nic moc, myslí si někteří posluchači rádia Evropa 2

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Lagardère Active, Public domain

Jste věrnými posluchači Ranní show?

V pondělí 2. září s velkou slávou odstartovala 27. sezóna vysílání Ranní show na Evropě 2, kterou moderují Leoš Mareš a Patrik Hezucký. Jenže po měsíci a půl už zase začali cítit, že potřebují dovolenou.

Článek

Vy, co Evropu 2 pravidelně posloucháte, sledujete její Instagram nebo profily Mareše a Hezuckého, tak víte, že zrovna Leoš bývá ten, který práci v rádiu vynechává dost často. A teď se vůbec nejedná o léto, kdy Ranní show vůbec nevysílá, ale o ten běžný školní rok, kdy každý všední den od 6 do 9 oba pánové baví své posluchače.

Nejde si ani z hlavy vzpomenout, kolik dovolených Leoš za ten jeho pracovní rok podnikne. A na to, abyste projeli jeho Instagram a zjistili, kde všude byl a kdy, byste si sami museli vzít dovolenou v práci. Pointou toho ale je, že Leoš zkrátka často chybí v ranním vysílání a jeho fanoušci a posluchači z toho jsou mrzutí. Leoš jim tam chybí a nějakého náhradníka spolu s Patrikem moc neradi poslouchají.

Teda, ne že by Patrik nebyl sám o sobě vtipný. Ale oni mezi sebou mají takovou zvláštní chemii, která jim už neuvěřitelných 27 let funguje a která kolikrát posluchače donutí zastavit auto, aby smíchy nenabourali. Vzpomínám si na jeden komentář pod videem z Ranní show. Posluchačka psala, že stála na semaforu a zrovna v tu dobu dostala záchvat smíchu, protože Leoš a Patrik řekli něco vtipného. Mimochodem se ohlédla a ve vedlejším autě zpozorovala jinou posluchačku, která měla co dělat, aby se smíchy hlavou nepraštila o volant. Usoudila, že i ona má v autě naladěnou Evropu 2.

Posluchači sice zůstávají rádiu věrní, i když tam Leoš nebo Patrik (spíš Leoš) není, ale stěžují si, že to není ono. Tentokrát však ve vysílání chybí oba dva a abych neobviňovala jen Leoše, tentokrát za to může Patrik! V neděli se totiž svým fanouškům na Instagramu přihlásil z Chorvatska. A toho se chytil i Leoš, který o den později sdílel video se svou ženou Monikou v letadle. V rohu videa je však popisek: Sobota. Takže vlastně zase Leoš.

Leoš si už pár dní užívá v Las Vegas, nejspíš si domů přiveze nový kožich, modrý, který ještě nemá, létá si helikoptérou a užívá úžasné výhledy z hotelového pokoje v Utahu. Pod jeho příspěvky na Instagramu se hromadí užaslé, přející i děkovné komentáře (někteří fanoušci se totiž díky nim dostanou na různá místa světa), ale pod příspěvkem rádia Evropa 2 už tolik ne. „Dva flákači, strašný, dělaj vlastně úplný ho…, ale flákat se je potřeba, z fleku bych je nahradil oba,“ myslí si jeden sledující. „Poslední rok mám dojem že tam Leoš skoro není. Vždycky vydrží týden dva, pak volno. Na jaře to byl věčně pryč a pak bylo léto, kdy show nebyla. Samozřejmě dovču přeju každému, ale Leoš má takový program, že to je furt něco, jednou dělá porotce, jindy koncertuje atd. Těch normálních show začíná být čím dál méně,“ posteskla si posluchačka Marta.

Takových lidí, co je mrzí, že ráno netráví se svými oblíbenci, je určitě víc. Patříte k nim i vy?

Zdroje: Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Patrik Hezucký

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz