Hlavní obsah
Lidé a společnost

Radka Třeštíková chtěla parťáka na výlet, dostala italského feťáka. Bože, děláš si srandu?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jindřich Nosek (NoJin), CC BY-SA 4.0

Radka v roce 2022

Spisovatelka Radka Třeštíková se na svém Instagramu prezentuje jako velmi silná, sebevědomá, navíc sexy žena, která se nebojí říct hejtrům svůj názor i za použití sprostých slov. Možná proto Bůh její přání pochopil špatně.

Článek

Po rozchodu s manželem, fotografem Tomášem Třeštíkem, se po boku jiného muže neobjevila. Zdá se, že si ve všech ohledech vystačí sama. S Tomášem se rozešli před třemi lety v dubnu, kdy sám Tomáš se rozhodl předejít spekulacím a na svém Instagramu prohlásil, že s Radkou pár netvoří už dlouhou dobu, informoval mimo jiná média i zpravodaj iDnes. Zatímco on našel štěstí v náruči moderátorky Evy Decastelo, Radka psala, fotila se nahá, poznávala svět. Letos v srpnu se objevila zpráva, že Radka údajně tvoří pár s Tomášem Břínkem, autorem vtipných koláží.

Podle redakce webu Super byli spolu viděni na procházce Prahou, držící se za ruku. Oba však zprávy o jejich vztahu vyvrátili. Radka tak opravdu po rozchodu žádný nový vztah nenavázala a jede si dál to svoje. Momentálně se, dle svého profilu na Instagramu, nachází u moře, kde pracuje na další knize. V posledním příspěvku se přiznala, že po dvaceti dnech osamělého psaní dostala chuť s někým (mužem) vyrazit na výlet. „Bůh mě asi slyší nebo co a pošle mi frajera. Je fakt hezký, vysoký, opálený, Niccolo z Itálie!“ začala Radka svoje vyprávění.

Jenže to ještě netušila, co se z italského krasavce vyklube. Hned na rovinu spisovatelce vysekl poklonu na její vzhled, lehl si vedle ní na ručník, svlékl se do plavek a nabídl jí, jestli si s ním nepůjde zaplavat. „Neplavu s nikým, koho znám dvě minuty, takže Niccolo zařadí zpátečku a začne mi vyprávět o nějakém lyžařském středisku v horách, kde má s mámou a bratrem obchůdek se suvenýry, přemýšlím, jak to svým dětem vysvětlím, že budeme žít kdesi v Thulii, ale tak osud je osud a Bůh to tak chce,“ pokračuje Radka s humorem sobě vlastním.

„Niccolo se mi upřeně dívá do očí a já ho, jen tak na půl ucha, poslouchám, dokud nezazní slovo heroin. Heroin? Nebo máš radši kokain? Co? Já mám i trávu. Kouknu na jeho batoh, tam toho asi bude. Dáš si? Zavrtím hlavou. Nemyslím tady, uvede to na pravou míru. No to mě ani nenapadlo, všude kolem jsou rodiny s dětma, přece se tady v deset dopoledne nebudu ládovat heroinem,“ píše dál a, aby Niccolovi dokázala svůj postoj k drogám, začne se oblékat a mít se na odchod. Krasavec by ji chtěl doprovodit, ale Radka mu nechce ukázat, kde bydlí, a proto ho požádá, aby šel na opačnou stranu, klidně až do Monaca. To fešáka trochu rozesmutnilo, protože doufal, že tohle bude náplní jeho dopoledne.

„Mohli jsme si dát ten heroin, kokain a trávu, Niccolo by mi dal všechno, co bych chtěla. Ty vole, Bože, tohle jsem nechtěla! Myslela jsem nějaký pěkný výlet na kole třeba, ne bad trip na heráku. Tak příště,“ zakončila Radka svoje vyprávění a ukázala, že Bůh má někdy velmi špatný smysl pro humor. Zatímco se Radce dost často stává, že svými příspěvky na Instagramu svoje sledující spíš naštve, znechutí atd., tímhle je pobavila. Není nic lepšího, než zážitky ze života. Nevíme, jakou knihu Radka píše, ale tohle by se v ní klidně mohlo objevit.

Zdroje: Instagram, iDnes, Super

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz