Hlavní obsah
Umění a zábava

Rozvod s Affleckem je oficiální! Jennifer Lopez podala žádost na výročí druhého svatebního obřadu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Salvatore Delle Femmine, CC BY 3.0

Už několik týdnů se mluví o tom, že staronový hollywoodský pár, zpěvačka Jennifer Lopez a herec Ben Affleck, je na pokraji rozvodu. Nyní jsou všechny spekulace ukončeny, bohužel ne dobrými zprávami.

Článek

Ben a Jennifer byli zahraničními fotografy v poslední době několikrát přistiženi bez snubních prstenů, často se společenských akcích objevovali sami a to už zhruba od letošního dubna. Jennifer byla naopak více viděna ve společnosti Benových dětí. Spekulace nyní došly svému konci, protože zpěvačka skutečně podala žádost o rozvod.

Jako první zprávu o tom podal web TMZ. Jennifer prý žádost k soudu podala už toto úterý, ale bez právníka. Zastupuje se prý sama. Jako datum rozchodu uvedla 26. duben a ani to, že žádost podala zrovna 20. srpna, není obyčejná náhoda. Přesně na tento den připadá výročí jejích svatebního obřadu v Georgii. Ben si Jennifer vzal už 16. července před dvěma lety v Las Vegas.

Byla to láska jako trám! Jejich nový vztah připomínal nějaký romantický film. Jennifer a Ben se do sebe zamilovali už před dvaceti lety. V roce 2002 se zasnoubili, o dva roky později se ale rozešli, a svatba tak neproběhla. Mluvilo se o tom, že za to mohla Benova slabost pro alkohol. I přesto ale, že se nakonec nevzali, zůstali přáteli, připomíná časopis People. Ten také v dubnu 2021 poprvé psal, že mezi Benem a Jennifer opět něco vzniká.

Jaký důvod měla zpěvačka a filmový Batman teď, známo není. Lidé se jen domnívají, že může jít o Benovu nesnesitelnost obrovské slávy své manželky. Je jasné, že Jennifer ráda chodí do společnosti, ráda se ukazuje fotografům, zatímco Ben vedle ní vždy působil trochu nešťastně. Během jejich manželství ale oba zaznamenali úspěchy - Ben hrál ve filmech Air: Zrození legendy, Hypnotik a produkoval film The Instigators, Jennifer si zase zahrála ve filmu Svatba na odstřel, Matka a osobním dokumentu Tohle jsem já.. Teď.

Kámen úrazu přijde ale teprve teď. Podle zasvěcených zdrojů webu TMZ manželé neměli předmanželskou smlouvu. Výdělky, na které si oba přišli, tedy patří do společného jmění. Podle dokumentů, které zpěvačka doložila, se prý ale ona sama zřekla manželské podpory, neboli výživného, po rozvodu a zároveň požádala o její odepření i pro Bena. Svůj společný dům dali na prodej a oba si sehnali svoje vlastní bydlení. Ben si svůj dům koupil už v době Jenniných narozenin v červenci. Ty navíc zpěvačka slavila bez něj.

Takže ani na druhý pokus to nevyšlo. Do třetice se do toho snad pouštět nebudou. V tu dobu budou mít asi už jiné starosti.

Zdroj: TMZ, People

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz