Hlavní obsah
Lidé a společnost

Rvačka u Agáty Hanychové! Soukup a Dopita v sobě, zasahovat musela policie i záchranka

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pavel Ševela (CC BY-SA 3.0)

V Suchdole na Praze 6 zase bylo veselo! A opět za to mohla rodina Agáty Hanychové. Včera (23. září) po 19. hodině mělo u ní před domem dojít k incidentu mezi jejím bývalým partnerem a jejím současným manželem.

Článek

Je známo, že mezi Jaromírem Soukupem a Mirkem Dopitou panuje už do začátku zlá krev, tentokrát však ale došlo až na pěsti. Musela dokonce zasahovat jak policie, tak záchranná služba. Webu Extra to potvrdily mluvčí obou orgánů. „Mohu potvrdit, že po devatenácté hodině jsme skutečně zasahovali v Praze 6 Suchdole ve vámi dotazované ulici u nahlášeného konfliktu dvou mužů. Okolnostmi tohoto případu se budeme dále zabývat. Zjišťujeme skutečnosti vedoucí k objasnění celé věci,“ řekla mluvčí pražské policie. „Mohu potvrdit, že jsme zasahovali v Suchdole u případu napadení dvou mužů. Oba jsme po ošetření následně s drobnými poraněními transportovali do nemocnice k další péči,“ a řekla mluvčí záchranné služby.

A jak se to vlastně celé seběhlo? Podle důvěryhodného zdroje přijel Jaromír vrátit Agátě jejich společnou dceru Rozárku a při odchodu z domu bylo jeho oko upoutáno Mirkem. Bývalý ředitel televize Barrandov asi nebyl zrovna v nejlepší náladě a rozhodl se ulevit si právě na něm. „Dopito, pojď ven,“ měl údajně zavolat a pak už se strhla rychlá mela. Zbytek už víte z předchozího odstavce.

Nejlepší ale na tom je, že Soukup povolává právníky k ochraně své vlastní osoby před Mirkem, jak sám prohlásil pro web Super. Bývalý hráč ragby asi stále má pořádnou ránu a ani Soukupovi jeho zkušenosti v boxu mu zřejmě moc nepomohly. Právníci to přece zvládnou lépe.

Jako by jich Agáta neměla už dost. Jak po rozvodu s Jakubem Prachařem, tak po rozchodu s Jaromírem trávila u soudu víc času, než by jí bylo milé. Modelka a její rodina je z celého případu otřesena, jak se přiznala v posledním instagramovém příběhu. Vůbec se k tomu nechtěli vyjadřovat, ale Soukup to udělal takovým způsobem, že vlastně on je ten chudák napadený, že jim nezbylo nic jiného. „Tuto skutečnost musím výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena. Jsem teď na policii a jsme všichni úplně zhroucení. Zítra k tomu vydám krátké prohlášení, aby se nešířily dezinformace,“ napsala Agáta zhruba kolem půlnoci.

O tom, co Agáta řekne, vás jistě budu informovat.

Zdroje: Extra, Super, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz