Hlavní obsah
Lidé a společnost

Upřímná, ale sobecká? Patricii Pagáčové jedno dítě stačí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: David Sedlecký/Wikimedia/CC BY-SA 4.0

Pětatřicetiletá herečka a příležitostná moderátorka Patricie Pagáčová je maminkou téměř tříleté dcerky Bibiany. Už několikrát se svěřila, že její výchova je občas trochu složitá, protože holčička je jako pytel blech.

Článek

V rozhovorech se pokaždé nevyhnula otázce na druhé dítě, na kterou však reagovala slovy, že to zatím není na pořadu dne. Zpravodaj iDnes však ale píše o tom, že herečka poprvé upřímně řekla, že jedno dítě jí stačí. To u některých jejích sledujících a fanoušků může vyvolat názor, že je Patricie tak trochu sobecká.

Některé maminky si nedovedou představit, že by jejich dítě vyrůstalo samo, spoléhalo se jen na kamarády ze školky nebo školy a nemělo parťáka i doma. Jenže jiné maminky mají dost práce s jedním dítětem, natož si to dát ještě jednou celé dokola.

I Patricie už několikrát přiznala, že její dcera je jak pytel blech. Navíc zřejmě podědila herecký talent po mamince, protože se prý ráda předvádí. „Zpívá, dělá blbiny, takže to trošku smrdí šoubyznysem,“ přiznává Patricie. Hlavní rozhodnutí o tom, co bude jednoho dne chtít dělat, ale nechá na ní.

Je docela dost možné, že půjde do cirkusu. Patricie se před pár dny na svém Instagramu svěřila, že Bibi má teď šplhací a skákací období. „Zrovna koukám na dítě, jak zas visí na nějakým zábradlí a přemejšlim, jestli se tam mám rozběhnout nebo doufat, že si nerozbije kokos,“ napsala herečka k fotce.

A podle toho, co jí v komentářích psali její sledující, jsou ty holčičky daleko větší raraši, než kluci. A jak to máte vy u vás doma?

Zdroje:

Instagram

https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/patricie-pagacova-serial-ulice-rodina-deti-cesko-na-grilu.A240312_172136_lidicky_potu

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz