Hlavní obsah
Rodina a děti

Velké usmíření Britney Spears (42) se syny. Anebo ne?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Glenn Francis, CC BY-SA4.0

Dnes už osmnáctiletému Seanovi a sedmnáctiletému Jaydenovi se příliš nezamlouval způsob, jak se jejich matka prezentovala na sociálních sítích.

Článek

Velmi často sdílela své nahé fotky, a tak se kluci rozhodli s ní přestat stýkat do doby, než se psychicky zase srovná, připomíná deník Daily Mail. Po té, co byla Britney osvobozena z opatrovnictví svého otce, se tak trochu utrhla ze řetězu a spousta lidí a jejích stále věrných fanoušků se o ni začalo bát. Její bizarní domácí tanečky než obdiv budily spíš nevěřícné kroucení hlavami, kam se to ta bývalá popová princezna poděla, a co se svým životem provedla. V minulosti měla problémy i s návykovými látkami, její oholená hlava po rozvodu s otcem synů Kevinem Federlinem toho byla důkazem.

Kluci pak byli od roku 2008 svěřeni do péče otce, Britney s nimi však stále udržovala kontakt. Ten ale byl napjatý, jak později prohlásil Federline. Britney chtěla své dva syny i na svatbě se Samem Asgharim, ti ale účast odmítli. Jayden to okomentoval slovy, že by to určitě neskončilo dobře, vzhledem k tomu, že Britney zbytek rodiny vůbec nepozvala. Teď se však zdá, že vztahy mezi matkou a syny se začínají urovnávat.

Na veřejnost totiž prosákla informace, že už od letošního února Britney pravidelně navštěvuje kluky na Havaji, kde od roku 2023 žijí. O opětovné setkávání se zasloužil zpěvaččin starší bratr, kterému záleží na štěstí své sestry a svých synovců. „Chlapci mají svou matku velmi rádi, stejně jako ona je. Věci se vrátily do starých kolejí a těší se na společnou budoucnost,“ prozradil deníku Daily Mail blízký zdroj. Britney na Havaji vlastní nemovitost, takže shledání bylo zjednodušené.

Britney chtěla celou usmiřovací záležitost držet v tajnosti, aby se to nepokazilo, ale o tom, že je syny v kontaktu prozradila už i na svém Instagramu před dvěma týdny. Poslala jim fotku svého bratra, se kterým byla na dovolené. Mimochodem, Britney stále na svém profilu občas sdílí provokativní fotky nebo videa. Ale Sean i Jayden zřejmě pochopili, že to prostě k jejich matce patří a spíš jsou rádi, že se jejich vztah s ní obnovil.

Nejnovější článek na webu TMZ však píše odlišné informace, než britský deník. Podle jiného zdroje si kluci měli s matkou volat na Den matek, ale to je vše. Tak teď jsme z toho jeleni.

Zdroje: Daily Mail, Instagram, TMZ

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz