Hlavní obsah

Vémolovi se rozrostou: Lela čeká třetí dítě, chlapeček bude nosit jméno Arnold

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Warrior Fight Series, CC BY 3.0

Karlos Vémola, na smínku z roku 2015, se stane trojnásobným otcem

Modelka a manželka bijce Karlose Vémoly, Lela Vémola, oznámila, že je potřetí těhotná. Svůj požehnaný stav dokázala udržet v tajnosti 4 měsíce a právě tak to i chtěla.

Článek

První měsíce těhotenství jsou velmi důležité, ale také rizikové. Maminky velmi dobře vědí, že oznamovat rozšíření rodiny je nejlepší právě až ve druhém trimestru. V neděli modelka na svůj Instagram nahrála společnou rodinnou fotku, ze které vyzařovalo to pravé štěstí. Kromě toho bylo už jasně vidět, že Lele se pod upnutými bílými šaty klene těhotenské bříško. Přidala ještě jednu fotku s Karlosem a také krásné oznámení o svém těhotenství.

„Děti dělají náš život důležitým a naplněným. Každé dítě je živým poselstvím lásky a lidských příběhů, které posíláme do časů, které neuvidíme. Lily a Rocky nás naučili snít s otevřenýma očima a myslí. Díky nim věříme v zázraky. Velmi rádi bychom se s vámi podělili o dobré zprávy. Jeden zázrak se změnil ve skutečnost čekáme miminko. S láskou k vám Lela, Karlos, Lilinka a Rocky,“ napsala modelka.

Rodina uspořádala, jak jinak, než pompézní akci zvanou „baby shower“, což se dá volně přeložit jako akce, na které oznámíte pohlaví, dostanete dárky pro miminko atd. Pozvaní byli i novináři a tak například i díky redakci webu Super už víme, že Vémolovi čekají chlapečka a že bude nosit slavné jméno Arnold. To Lela potvrdila v krátkém video rozhovoru pro Super, který je ke shlédnutí zde.

Jak řekla, jméno vybral Karlos. „Přál jsem si kluka, vždycky jsem říkal, že už mi ke štěstí chybí jenom ten Arnie, a příště už to muže být klidně i holka,“ cituje jeho slova web Super. Coby bojovník měl Karlos vliv i na jméno pro svého druhého syna, který se jmenuje Rocky (3). Je jasně vidět, u jakých filmových hvězd český Terminátor čerpal inspiraci. Otázkou je, jak to kluci budou nebo nebudou mít lehké na základní škole.

Není žádné tajemství, že jména dětí se dnes velmi řeší. Možná je to ale spíš případ dospělých, kterým se netradiční jména zdají divná, ničící život nebo nehezká. U dětí budou tato jména třeba přijata kladně. Zvlášť, když pomyslíme na to, jakou sílu asi tak má a bude mít příjmení Vémola. To si zřejmě nikdo nedovolí říct ani půl slova.

Zdroje: Instagram, Super

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz