Hlavní obsah
Cestování

Finančně dostupné letní dovolené pro rok 2024

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Scháníte letní dovolenou pro rok 2024? Tady je stručný přehled finančně nejdostupnějších zemí, které jsou pro české nadšence k dispozici.

Článek

1.  Albánie: nejlevnější destinace plná krás přírody

  • Albánie je v srdcích českých turistů na vrcholku kategorie. Díky cenové dostupnosti a krásným prostředím, je tento stát čím dál více oblíbený. Nadšenost sklízejí cestovatelé jak mezi památky, tak i u krásného moře, kterým se země pyšní. Ročně se odhaduje, že stát navštíví více jak 10 Miliónů turistů.

2.  Bosna a Hercegovina

  • Bosna a Hercegovina je další v pořadí levných dovolených. Země nadchne jak nízkými cenami, tak i turismem. Nejznámější destinací je Neum, který se pyšní krásnou architekturou a lze zde navštívit živé bazary, medresy, mešity a uklidňující lázně.

3.  Bulharsko: nejlevnější letecké zájezdy s all inclusive v Evropě

  • Bulharsko nám v posledních letech přidalo na popularitě. Není divu - levné hotely, dostupné nízké ceny a dobré jídlo. Vše je tak náramně přizpůsobené turizmu, že si každý tuto zemi zamiluje. Země nabízí krásné písečné pláže, azurové moře a spousta zajímavých turistických míst.

4.  Černá Hora: úchvatná dovolená u krásného moře

  • Poslední z tipů je Černá Hora, krása hor a jezer, je na prvním místě, při návštěvě turistů v této zemi. Dech beroucí pobřeží láká turisty, kteří nejvíce oceňují večerní západy slunce nad krásnými horami.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám