Hlavní obsah
Lidé a společnost

Alici Bendovou třináct let podváděl manžel. Svádět měl i její mladší sestru

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-4.0/NoJin

Alici Bendové prý ničil manžel svými nevěrami život dlouhé roky.

Prošla si něčím, co by nejspíš nepřála ani svému největšímu nepříteli. Herečka Alice Bendová žila dlouhé roky s ukázkovým nevěrníkem. Bývalý hokejista Václav Benda ji měl podvádět jako na běžícím pásu.

Článek

Když si Alice Bendová ve svých jednatřiceti letech brala za manžela hokejistu Václava Bendu, nepochybovala, že je tím pravým. Tři roky po svatbě se jim narodil syn Václav, později také přivedli na svět dceru Alici. Jenže po deseti letech přišel pro mnohé překvapivý rozvod.

Nedokázal se ovládat

Ačkoli Benda tvrdí, že krizi v manželství odstartoval hereččin milenec, Bendová je jiného názoru. „Může za to jeho sexuální nezdrženlivost. Přesně takto to nazval jeden známý sexuolog, když jsem k němu Vaška dovedla. Řekl, že se s tím musím smířit, anebo se on musí léčit,“ popsala herečka v rozhovoru s tím, že to Benda označil za nesmysly a léčit se odmítal.

Bendová v rozhovoru uvedla, že si je jistá, že měl minimálně 150 milenek. „Možná víc, které za našeho manželství obšťastňoval. Mám na to důkazy,“ řekla před lety Blesku. Jelikož spolu byli třináct let, tak z toho vychází, že Benda svou manželku podvedl minimálně jednou za měsíc. Pozoruhodná bilance, že?

Pomyslná poslední kapka

Herečka dlouho dokázala manželovi jeho románky odpouštět. Jenže krátce poté, co se jim narodila dcera Alice, přišla jedna z jeho nejnechutnějších nevěr. Stalo se to zrovna, když byli společně na svatbě. Bendová se dozvěděla, že i tam ji manžel podvedl.

Brzy jí začalo docházet, jak moc je to vážné. „Chtěl fotky i po mých kamarádkách a návrh udělal i mé sestře. Má průmyslovou prádelnu a v rámci toho jezdí také ke svým klientkám domů. No a potom je žádá o fotografie a o schůzky a tak,“ uvedla pro Blesk.

Podvedla ona jeho?

Úplně jinak ale celou záležitost před lety popisoval Václav Benda. Novinářům prozradil, že nějakou dobu nosí parohy on sám. „Spínač konce našeho vztahu byl v jednom pánovi, když jsem na něj přišel,“ svěřil se. O údajné nevěře své manželky se dozvěděl díky svým kamarádům. „Volali mně, co dělám s Alicí v zoologické zahradě. Já jsem tam přitom vůbec nebyl, spletli si ho se mnou,“ popsal.

„Chtěl jsem, aby to s ním skončila, ale neudělala to. Na dva měsíce jsem se odstěhoval od rodiny, ale nevedlo to k ničemu. Vrátil jsem se zpátky domů a snažil se zachránit manželství. Alice nechtěla.“ Nakonec jejich manželství skončilo rozvodem v roce 2014.

Své štěstí nakonec našla

I když by se nejspíš Bendové nikdo nedivil, kdyby po této hrůzné zkušenosti na muže zanevřela, naštěstí se tak nestalo. Zamilovala se do o dvanáct let mladšího obchodníka Michala Topola. Jiskra mezi nimi přeskočila na vánočním večírku autobazaru, ve kterém pracoval. Před třemi lety se dokonce zasnoubili, nicméně svabba zatím neproběhla.

Ačkoli je mezi nimi poměrně velký věkový rozdíl, Bendová to neřeší. „Myslím, že mu vyhovuje, že už mám určité zkušenosti a že v některých věcech nejsem hysterická a neřeším nesmysly. Mně se na něm líbí, že je pro rodinu a že je klidný. A oceňuju jeho upřímnost a pravdomluvnost,“ popsala v rozhovoru.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz