Hlavní obsah
Umění a zábava

Eva Burešová je všude, bouří se diváci. Přitom jí jen závidí krásu a úspěch, tedy to, co sami nemají

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-4.0/Jindřich Nosek

Tolik kritiky si herečka určitě nezaslouží.

Je krásná, úspěšná, z pracovních nabídek si může vybírat dlouhé hodiny. Jakmile je součástí nějakého projektu herečka Eva Burešová, je zárukou úspěchu a divácké sledovanost. Proč tak na ni mnozí mají potřebu hledat jen to špatné?

Článek

Modrý kód, Slunečná či ZOO, to je krátký výčet seriálu, které můžeme zpětně hodnotit jako divácky úspěšné. Samozřejmě je to zásluhou celého týmu, ale těžko říct, zda by by vše do sebe zapadlo jako puzzle nebýt Evy Burešové. Coby zdravotní sestra Petra, Týna Popelková a Viky Janečková si získala divácká srdce.

Mnoho lidí má ale poslední měsíce pocit, že je Burešová snad všude. „Ještě chvíli a jak otevřu kočce konzervu, tak z ní vyskočí ona,“ napsala Iveta na Facebooku. „Bojím se už i zvednout prkénko od záchodu, aby tam na mně nevyskočila,“ přidal se další komentující na sociální síti.

Jenže to je právě ono. Proč je Eva Burešová v porotě soutěže Česko Slovensko má talent? Proč Prima zvolila právě ji, když soutěžili v pořadu Prostřeno Jana Boušková s Václavem Vydrou a potřebovali, aby za ně někdo komentoval? No protože byla zárukou sledovanosti.

Hledají se chyby tam, kde vlastně moc nejsou

Stejné je to i s jejím vzhledem. Jasně, je to subjektivní záležitost, nicméně si může dovolit nosit šaty „na tělo“, protože má vysportovanou postavu. Nemusí na sebe patlat tuny make-upu, protože je přirozeně krásná. Jak se ale říká - Kdo chce psa býti, hůl si vždycky najde.

„Jsi krásná, jen když se neusmíváš,“ objevilo se na sociálních sítích. „Vždy, když jsem otevřela nějakou diskuzi pod článkem se mnou, našlo se minimálně pět komentářů o tom, jak odporný úsměv mám a jak bych se už nikdy neměla usmívat,“ postěžovala si.

Bojuje s úzkostmi

I když se herečka snaží působit sebevědomě, rozhodně má svá slabá místa. Nedávno se svěřila, že od svých třinácti let bojuje s úzkostnými stavy. V minulosti měla i panické akty, které dokáží člověka úplně paralyzovat. Ve finále jí nejvíce pomohlo, když ve svém zběsilém životním tempu trochu polevila.

„Můžete chodit na tisíc terapií, rozebírat to s kamarády. Ale ta hlava to musí nějak sepnout sama,“ svěřila se v rozhovoru. Soustředí se tak na méně věci, ale o to víc poctivě. „Evča je workoholik, který svoji práci dělá úplně naplno,“ říká o ní její partner, známý kuchař Přemek Forejt.

Nejen herečka, ale i zpěvačka

Některé možná vytáčí také to, že je Eva Burešová vlastně multitalentovaná. Kromě hraní v seriálech, filmech a divadle také zpívá. Ukázala to už před před třinácti lety, kdy všechny ohromila v Talentu. V tehdejší porotě byl Martin Dejdar, Lucie Bílá a Jaro Slavík.

„Dobrý večer, já se jmenuju Eva Burešová, přijela jsem z Hlučína a zazpívám píseň Listen od Beyoncé. Bude mi 18,“ prozradila a vystřihla své legendární představení. Svůj pěvecký talent ukázala i v seriálu ZOO, kde hrála i postavu Lady X.

Proč tolik kritiky?

Kritizovat je snadné, navíc pod zdánlivou anonymitou internetu lákavé. Člověk si uleví, udělá mu to možná i dobře, ale neuvědomuje si, že tím může i známé herečce ublížit. Otázkou je, kde se v lidech bere tolik zloby a proč vlastně mají potřebu Burešovou nejen kritizovat, ale zejména urážet. Nejspíš to pramení z vlastní životní frustrace. Z toho, že většina takto komentujících nedosahuje ani zdaleka krásy a úspěchu Burešové. Holt, haters gonna hate…

Zdroj: super.cz, expres.cz, facebook.com, autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz