Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jan Saudek má možná 20 dětí. Jedno čekal i s vlastní dcerou. „Karolínu jsem velice miloval“

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-4.0/David Sedlecký

V příštím roce oslaví jubilejní devadesátku. Fotograf Jan Saudek je ale rovněž bohém. Jeho postelí prošly stovky žen, s mnoha z nich dokonce zplodil dítě. Sam přiznává, že jich má možná až dvacet.

Článek

Bohém, pro kterého nikdy nebylo nic tabu - tak by se dal ve zkratce charakterizovat Jan Saudek. Nikdy se netajil tím, že se mu líbí ženy, právě kolem nich se točil jeho celý život. Dodnes otevřeně tvrdí, že vlastně ani neví, kolik jeho dětí po světe běhá.

„Některé mé děti dokonce prohlašují, že to je jenom shoda jmen a že s nimi nemám nic společného. Tvrdí to dva kluci, kterým je teď kolem šedesáti,“ svěřil se webu Extra s tím, že on sám je velmi miloval a bere to jako zradu.

V zajetí alimentů

Dodnes je ale kvůli tomu ve složité finanční situaci, platí vysoké alimenty. I když by si tak už chtěl užívat klidu v důchodu, dost dobře to nejde. „Tak potřebuji vydělávat. Já se těším, až budu opravdu starý a už nebudu muset vydělávat a budu žít z penze. Ale penze je jenom 20 000, což mi vydrží tak jeden den,“ pokračoval v rozhovoru pro Extra.

Incest? Byla to láska

Jedno dítě dokonce před lety čekal i se svou dcerou Karolínou. Saudek se tehdy dokonce sešel s kamarádem doktorem, a ten mu řekl, že dítě by po narození bylo v pořádku. Karolínu podle svých slov velmi miloval, ale ona jeho ne. „Když ženská miluje, tak to dítě chce za každou cenu udržet,“ prohlásil kdysi pro Extra.

Dvě nevěstky

V současné době je Saudek počtvrté ženatý. Vzal si před deseti lety mladší Pavlu Hodkovou. Ta je nejspíš hodně tolerantní a bere Saudka takového, jaký je. I když je mu totiž devětaosmdesát let, stejně jí není ani zdaleka věrný. „Chodí za mnou teď v poslední době dvě nevěstky a jedna, se kterou už jsem asi 50 let, je už sedmdesátiletá, ale myslím, že ženský nestárnou,“ pochlubil se Blesku.

Chce si splnit ještě jeden sen

Dnes platí možná i šest různých alimentů, bere je ale sportovně. Říká, že ho vlastně drží při životě. Moc dobře si uvědomuje, že kdyby je neplatil, tak může skončit i ve vězení. Stále tak fotí, ale rovněž maluje obrazy. Sice není žádný školený malíř, ale obrazy se prodávají, tak proč by nemaloval, že?

Ještě by si ve svém životě chtěl splnil jeden velký sen, má totiž v plánu vydat knihu pornografie. Šlo by podle něj o skutečně „prasácké“ fotky. Tak uvidíme, jestli se mu to podaří.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz