Hlavní obsah

Manžel Marii Rottrovou rozmazluje šperky. Když jí muži nosí kytky, probudí se v něm žárlivec

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-4.0 & GFDL/Luděk Kovář

Díky mladšímu manželovi sama nestárne. Marie Rottrová si ho nemůže vynachválit.

V případě zpěvačky Marie Rottrové dokonale zafungovalo „do třetice všeho dobrého“. Našla toho pravého ve výrazně mladším podnikatelovi Milanovi Říhovi. Ani jejich manželství ale není dokonalé a občas to zaskřípe.

Článek

Vůbec poprvé se oblíbená zpěvačka Marie Rottrová s Milanem Říhou seznámila díky své dlouholeté kamarádce Jiřině Fikejzové. V té době byl Říha ještě ženatý, a nic nenasvědčovalo tomu, že by spolu jednou měli skončit.

„Přišel ke mně na večeři i se svojí ženou. Jiřina se zeptala, zda by je s sebou nemohla vzít na návštěvu, že prý zvlášť ten pán mě dlouhá léta poslouchá a sbírá moje nahrávka,“ popsala Rottrová v rozhovoru.

Brala to jako zakázanou lásku

Už tehdy tam byly vzájemné sympatie, ale Rottrová si nepřipouštěla, že by právě on měl být jejím panem Božským. Dlouho si ho dokonce držela od těla a sbližovat se začali až v době, kdy Říha opustil svou manželku.

„Začali jsme se trošku kamarádit. Je ale pravda, že během roku, kdy za mnou chodil s kytkami, jsem ho ani jednou nepustila domů,“ popsala s tím, že ho tehdy nechala stát u vrátek. Milan Říha se ale nenechal odradit a byl zpěvačce nablízko. Správně cítil, že potřebuje ve své blízkosti muže, o kterého se bude moct opřít.

Dokázal jí, že za to stojí

Rottrová si začala postupně uvědomovat, že mu může důvěřovat, protože to s ní myslí vážně. „Dal mi lásku, kterou jsem dříve neměla,“ přiznala zpěvačka. Po deseti společných letech se spolu v Orlických horách vzali a klape jim to dodnes.

Před třemi lety pak oslavili společných patnáct let, z toho pět let tehdy uplynulo od jejich svatby. „Manžel mi strašně rád nakupuje šperky, mám jich opravdu hodně a téměř je nenosím. Říkám, nekupuj to a on vždy něco vybere,“ odhalila, jak moc ji mladší podnikatel rozmazluje.

Bojí se, že mu uteče za jiným

I v jejich manželství ale občas dojde na okamžiky, na které by nemuselo. Milan Říha třeba špatně snáší některé fanoušky své slavné manželky. „Když mi nějaký muž přinese kytku, tak mu to hrozně vadí,“ řekla v jednom z rozhovorů.

Možná má v ten okamžik pocit, že je v ohrožení, ale nejspíš může být v klidu. „Mám skvělého muže,“ dodnes na Říhu pěje ódy.

Dvě manželství jí nevyšla

A to by se přitom Rottrové nikdo nemohl divit, kdy se už potřetí vdávat nechtěla. Poprvé stanula před oltářem s Vlastimilem Kučajem, se kterým založila i skupinu Majestic. I když jim to ale spolu fungovalo v profesním životě, v tom milostném už to tak růžové nebylo. Zpěvačka v rozhovoru přiznala, že manžel její city příliš neopěvoval a vztah byl hodně neosobní. Po rozvodu se z nich ale stali dobří přátelé.

Podruhé stanula před oltářem s Němcem Georgem Burgersteinem, kvůli kterému se dokonce přestěhovala z České republiky do Německa a na čas přerušila svou kariéru. Nakonec jim to ale nevyšlo a po šesti letech se rozvedli. „O příčinách druhého rozvodu mluvit nechci,“ dodnes mlčí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz