Hlavní obsah

Nejsem impotentní homosexuál, říká Ondřej Brzobohatý. Soud s Kuchařovou mít vítěze nebude

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-3.0/David Sedlecký

Je jasné, že jakmile soud skončí, budou jen poražení.

Soudní spor bývalých manželů Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové před pár dny pokračoval dalším jednáním. Zatím ale vše působí jako ticho před bouří, protože se modelka nedostavila.

Článek

Už několik měsíců se táhne a ještě nejspíš táhnout bude pikantní soudní spor umělce Ondřeje Brzobohatého a modelky Taťány Kuchařové. Oba už mají své nálepky v očích veřejnosti. Ondřej je uplakánkem, který ze sebe dělá chudinku, Taťána zase zhrzená žena, která mu chce zničit život. Nemá smysl se klonit na jednu, či druhou stranu, protože ani jedna z nich ve skutečnosti nevyhraje.

Exkrement, který se neustále rozmazává

Jejich spor by se totiž dal přirovnat k onu exkrementu, na který když už omylem šlápnete, není rozumné ho ještě rozmazávat dál. Jelikož Kuchařová k soudům nechodí a nijak se k nim nevyjadřuje, je v pozici toho, kdo kauzu přifukuje zejména Brzobohatý. Ve snaze očistit své jméno ze sebe dělá obětního beránka, který kvůli své exmanželce byl týdny na lexaurinu a neurolu, přišel i o nějaké ty kšefty.

Spor vypadá na oko krystalicky jednoduše - Kuchařová neustála rozvod a chce Brzobohatého zdiskreditovat, zničit jeho mediální obraz. Do karet mu hrají výpovědi jednotlivých novinářů, mobilní konverzace, vlastně všechno.

Letos vítěze nejspíš nepoznáme

Těžko si tak představit, že žaloba za pomluvu nebude v případě Ondřeje Brzobohatého úspěšná. Jediný, kdo je přesvědčen o triumfu Kuchařové, je snad její právník Ronald Němec. „Věřím, že Ondřej Brzobohatý tento soud prohraje,“ nechal se slyšet. Soud ale patrně 27. listopadu, kde bude pokračovat, ještě ani zdaleka neskončí. Dostavit by se k němu ale měla Taťána Kuchařová a je otázkou, jakou taktiku zvolí.

Společnost na Tiffany Richbitch není připravena

Pro Ondřeje Brzobohatého bylo nejcitlivější, když se veřejnost dozvěděla o jeho libůstce v převlékání se za ženu. Dokonce si nechává říkat Tiffany Richbitch. Když to prasklo, začalo se mezi lidmi šuškat, že se Ondřej sám v sobě nevyzná, vznikaly i pomluvy, že je homosexuál, že nemůže mít děti. „Nejsem impotentní homosexuál,“ od začátku se brání podobným drbům.

„Svou zálibu v dragu jsem chtěl časem zveřejnit sám a vyjít s tím například během koncertu či v rámci nějaké umělecké prezentace v showbyznysu,“ svěřil se rovněž. Otázkou je, jestli to opravdu měl v plánu. Je mu jasné, že ačkoli je společnost vůči něčemu takovému tolerantnější než dříve, pořád je to daleko za západním světem. Faktem ale je, že svým koníčkem nikomu neubližuje a vlastně může být všem jedno, jestli je ženou, mužem či třeba pouliční lampou.

Čeho chce vlastně docílit?

Otázkou je, jaký je skutečný cíl Ondřeje Brzobohatého v rámci žaloby za pomluvu, kterou podal na Taťánu Kuchařovou. Je totiž bláhové si myslet, že případný úspěch jeho jméno očistí a skončí všemožné pomluvy a jeho diskreditování mezi veřejností. Na druhou stranu, nelze se divit, že se brání. Poškozuje to jeho jméno a určitě tohle období není snadné ani pro jeho současnou manželku Danielu Brzobohatou.

„Prošel jsem několika terapiemi a léky jsem bral několik měsíců,“ přiznal Brzobohatý. Těžko si tak představit, že měl náladu s manželkou pracovat na miminku, které se přitom ona tolik přeje. Byl a stále musí být ve stresu, jaké informace a pikantnosti ještě z jeho života mohou začít kolovat ve veřejném prostoru.

Závěrem podotýkám, že Taťána Kuchařová o manželově zálibě v tzv. drag queen musela vědět dlouho. Pokud s tím měla problém, proč se s ním okamžitě nerozvedla, ale byla s ním několik dalších let? Vlastně se můžeme ptát také na to, proč s tím vlastně měla vůbec problém. Koneckonců opakovaně vystoupila na konferenci Commission on the Status of Women, tedy největší konferenci na světě o genderové problematice.

Zdroj: autorský článek, expres.cz, zena.aktualne.cz, cnn.iprima.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz