Hlavní obsah

Oldřich Kaiser 30 let tajil nemanželskou dceru. Odhalení jí dal jako dárek k narozeninám

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-3.0/Petr Novák

Kdo by to byl řekl, že má Oldřích Kaiser dvě dcery, že?

Jeho život byl, je a nejspíš navždy bude jako jízda na horské dráze. Před několika měsíci na něj praskla nemanželská dcera. Kdy ji vlastně splodil, a kdo je její maminka?

Článek

Dával si na čas, než další zajímavost z jeho života spatřila světlo světa. Dnes se ale zdá, že vše měl dobře promyšlené. Oldřich Kaiser se před několika měsíci objevil ve společnosti po boku atraktivní dámy, ze které se záhy vyklubala jeho nemanželská dcera.

Originální dárek k narozeninám

Možná si říkáte, proč vše prasklo zrovna po rovných třiceti letech. Vysvětlení je zajímavé - podle Blesku si to přála hercova dcera Elizabeth jako dárek ke svým kulatým narozeninám. Už jednoduše nechtěla skrývat, že je dítě slavného Oldřicha Kaisera, ale naopak se tím chlubit.

Pikantní je, že Kaiser zplodil Elizabeth v době, kdy byl manželem herečky Nadi Konvalinkové. Narodila se z hercova románku s jeho velkou fanynkou, která do něj byla blázen, a chtěla s ním mít dítě. Konvalinková prý měla o všem vědět a Elizabeth přijala do rodiny.

Netají se, jak moc otce obdivuje

Dnes třicetiletá Elizabeth dlouhodobě žije v Nizozemsku a živí se jako tanečnice a fitness trenérka. Dlouho používala příjmení Mucklow, od odhalení ale na Instagramu příjmení svého slavného otce. Těžko říct, jak moc času spolu trávili v minulých letech, ale nyní se zdá, že k sobě mají opravdu hodně blízko. Elizabeth se dokonce na sociálních sítích rozepsala, jak moc svého tatínka obdivuje.

„Jsem na něj pyšná nejen pro jeho talent a kariéru, ale především pro jeho laskavé srdce a neuvěřitelný smysl pro humor. Je opravdu jediný svého druhu,“ sdílela krátce poté, co se s ním objevila na premiéře filmu Zahradníkův rok.

První dcera propadla alkoholu

Ještě donedávna přitom všichni měli za to, že má Kaiser jen jednu dceru Karolínu, která působila ve známém Dismanově dětském rozhlasovém souboru a rovněž studovala Pražskou konzervatoř. Jenže v dospívání začala vést bohémský způsob života, propadla alkoholu a studium nedokončila.

Naštěstí ale po čase dokázala nad svými démony zvítězit a postupně jde ve stopách svých rodičů. Objevila se ve filmech Duše jako kaviár, Vánoční příběh či Andělské oči. Rovněž je členkou pražských divadelních scén.

Exmanželce stále posílá květinu

Manželství Oldřicha Kaisera a Nadi Konvalinkové nakonec vydrželo pětadvacet let, což je s odstupem času až neuvěřitelné. Herec byl bohém, rád se napil a občas udělal i nějakou ostudu. Třeba jednou ho chtěl policista dostat z nočního klubu, ze kterého dlouho po zavíračce nechtěl odejit. Situace se vyhrotila natolik, že mu nakonec skočil na záda a předvedl své slavné klíště.

I tak spolu dodnes vycházejí, Kaiser dokonce své bývalé manželce každé ráno posílá květinu. Sice ne skutečnou, ale i ta elektronická, kterou od něj Konvalinková dostává na mobilní telefon, jí nejspíš vykouzlí úsměv na tváři.

Tajná svatba v zahraničí

Konvalinková je od rozvodu s Kaiserem sama, on si naopak našel novou lásku. V roce 2012 se seznámil s hudebnicí Dášou Vokatou a po osmi společných letech se vzali. Proběhlo to tehdy v naprostém utajení, konkrétně v rakouské Vídni, kde má Vokatá byt. Šlo o civilní obřad bez hostů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz