Hlavní obsah

Patricie Pagáčová odmítá, že by manželství rozbila nevěrou. Sama si ale dnes užívá s novým mužem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-4.0/David Sedlecký

Manžela nepodvedla, ale ví, kdo to o ní říká.

Hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová prožívá turbulentní rok. Na jaře oznámila rozchod s Tiborem Pagáčem, nicméně už o pár měsíců později se ukázalo, že už není sama. Jak to celé vlastně bylo?

Článek

„Já jsem Alex,“ představil se na nedávné akci plné novinářů nový partner Patricie Pagáčové. Od pohledu ranař, vousatý urostlý muž s poctivě pěstěnými vousy. Trochu působil jako hereččin bodyguard a nová láska v jednom, což se pochopitelně hodí. Pagáčová chodí do společnosti často a někteří novináři či příznivci bývají neodbytní.

Zas tak čerstvé to není

Podobný (nejspíš stejný) muž se po jejím boku přitom ukazoval už během léta. Fotografům internetového serveru Expres se ho dokonce podařilo zvěčnit, jak nese malé dětské botičky, s největšího pravděpodobností pro hereččinu dceru Bibianu. Měl tehdy také odemykat dveře od jejího domu, venčit její psy. Nejspíš tak už tehdy nebyl jen „známý“, ale minimálně „lepší“ kamarád.

Když se novináři snažili z Pagáčové dostat vyjádření, tak hodně mlžila. „To je vtipné. Nebudu to určitě komentovat, nezlobte se,“ prozradila. Ačkoli ale nic nepotvrdila, tak na druhou stranu ani nevyvrátila.

Oficiální konec až letos v květnu

Herečka oznámila rozchod s manželem někdy v polovině května. „Moc mě to mrzí, takové věci se v životě ale bohužel stávají. Teď je naše priorita naše dcera a být dobrými rodiči,“ okomentovala to tehdy pro web Super.

„Máme za sebou krásných šest let vztahu, ze kterého vzešla naše dcera Bibi. Bohužel nám to nevyšlo. Odcházíme od sebe bez nenávisti, ale v přátelském duchu a společné lásce k naší dceři,“ vyjádřil se rozchodu samotný dramaturg Tibor Pagáč.

Těžko ale říct, jak dlouho jejich manželství nefungovalo podle hereččiných představ. V květnu se mluvilo o tom, že krizi měli nejméně rok. Jakýmsi voláním o pomoc mohl být snímek, který sdílela na sociálních sítích a byla na něm úplně uplakaná.

Nevěra? Ona to odmítá

S rozchodem bývají spojené různé spekulace a pomluvy. Nevyhnulo se to bohužel ani sympatické herečce. Začaly se množit zvěsti, že snad měla mít milence a manžela podvést. Pagáčová to ale rezolutně odmítla.

„Svého muže jsem nikdy nepodvedla. Že se něco vykládá vím, vím i to, kdo to vykládá a proč, ale bohužel s tím nic moc nezmůžu. Budu věřit v karmu,“ uvedla pro Sedmičku. Jak to ale tehdy celé bylo ví jen Patricie Pagáčová s manželem. Důvodů rozchodu mohlo být víc, postupně se vše zhoršovat, až nebyla jiná možnost.

Jako rodiče stále fungují na jedničku

I když už Pagáčová s manželem několik měsíců není, když měla jejich společná dcera Bibiana letos v září nastoupit do školky, byli u toho oba rodiče. „Malou jsme vedli do školky spolu. Je to věc, u které chtějí být oba rodiče, neměli jsme s tím problém, jsme úplně v klidu,“ popsala herečka.

Svou dceru vykresluje jako komunikativní holčičku, který potřebuje společnost a ve školce ji to moc baví. Sama je určitě ráda, protože se jí kupí různé pracovní projekty. Nedávno ohlásila návrat do seriálu Jedna rodina, od září je také znovu po letech součástí nekonečné Ulice.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz