Hlavní obsah
Lidé a společnost

Zuzana Bydžovská se Etzlerovi za nevěru krutě pomstila. Syna mohl vídat jen pár hodin týdně

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-4.0/Dobroš

Zuzana Bydžovská během představení na zámku Osečany.

Byla šťastná, rozdávala radost. Myslela si, že s hercem Miroslavem Etzlerem budou spokojená rodina. Jenže on herečku Zuzanu Bydžovskou zradil a zlomil jí srdce. Nenechala to ale jen tak a pomstila se.

Článek

Jejich láska byla vášnivá, Zuzana Bydžovská milovala mladšího herce Miroslava Etzlera celým svým srdcem. Když se jim narodil společný syn Kristián, vypadalo to, že budou spokojená rodina. A kdoví, možná jednoho dne přivedou na svět Kristiánovi brášku či sestřičku.

Jenže pak se Etzler zakoukal do kolegyně Vilmy Cibulkové a sen o spokojené rodině se rozplynul jako pára nad hrncem. Dokonale mu zamotala hlavu, partnerku se synem tehdy nechal na holičkách a od rodiny utekl. Pro Zuzanu Bydžovskou to byl pochopitelně šok, takovou zradu nečekala.

Nenechala to jen tak

Herečka se tehdy rozhodla, že se nevěrnému partnerovi pořádně pomstí. Rozhodla se, že mu začne bránit v tom, aby se vídal se společným synem. Rozjel se tak pro obě strany bolestný soud, který ale nakonec vyzněl mnohem lépe pro Zuzanu Bydžovskou.

Podle informací Blesku rozhodl tak, že Etzler směl syna Kristiána vídat jen hodinu a půl každý pátek. Jednou za čtrnáct dní si pak směl vzít syna na celý víkend. „S Kristiánem se to už nikdy nespraví. Je to velká vnitřní bolest. Narodil se z velké lásky a doufám, že bude šťastný,“ prozradil herec v jednom z rozhovorů.

Otevřela srdce dvěma dětem z Ugandy

V době, kdy Etzler utekl Bydžovské za mladší kolegyní, s ní žila v jedné domácnosti ještě dcera Dora. Tu porodila grafikovi Jaroslavovi Pružincovi. I s ním nejspíš doufala v lásku na celý život, jenže ani ten nebyl tím pravým.

Když obě děti později vyletěly z rodného hnízda, rozhodla se Zuzana Bydžovská k obdivuhodnému kroku. Využila programu Adopce na dálku a prostřednictvím něj začala finančně podporovat chlapce Livingstona a dívku Ester. „Ta pomoc není jen o dítěti, ale je to pomoc celé jeho rodině. Vím, že to má smysl,“ prozradila Bydžovská v rozhovoru.

Ze stárnutí deprese nemá

Současný milostný život herečky je opředen vlnou tajemství. Když už se objeví ve společnosti, je sama. Pravidelně chodí nenalíčená a často vcelku netradičně oblečená. Před dvěma lety dokonce vyrazila na filmový festival do Karlových Varů v rybářské vestě. Mnozí ji za to sice kritizovali, ale ona jen byla sama sebou.

„Když zestárnete a opustí vás chtíč, najdete svobodu. Přirozené stárnutí je vlastně milosrdné. Člověk už umí oddělit podstatné věci od nepodstatných. Tvrdil to moudrý pán, který mě učil latinu,“ vysvětlila, jak to má v životě nastaveno. I když je tak pravděpodobně bez mužské opory, evidentně žije vcelku spokojený život.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz