Hlavní obsah

Bohové Zexesu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Hynek Mařák

Bohové Zexesu S04E01 - smějící se paryba to už ví..

Úvod do sci-fi/fantasy románu z daleké budoucnosti, pocta Isaacu Asimovi

Článek

Bohové Zexesu - S04E01

čtvrtý díl své tetralogie Zaggabirozzi uzavírám knihou Bohové Zexesu - sci-fi / fantasy románem, který se odehrává v daleké budoucnosti. Hlavním protagonistou je Rus Maksim. Jedná se o příběh uprchlých trestanců z kárného tábora v galaxii Z, kteří se zmocnili policejního vesmírného korábu umožňujícího mezigalaktické přemísťování. S úmyslem usídlit se na planetě Zexes v odlehlém koutě souhvězdí Střelce, se vylodí v tamní lidské civilizaci připomínající svým vývojem pozemský starověký Babylon. S pomocí výzbroje na technologické úrovni mezigalaktické civilizace hodlají planetu ovládnout a stanout v jejím čele na úrovni bohů. Jejich plány však překazí osoba jménem Mojžíš a vše se odehraje jinak než hlavní protagonisté očekávali.

download: S04E01 - Bohové Zexesu:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám