Hlavní obsah

Instagram login

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.sledujici.eu

Instagram příhlášení (Instagram login)

Jak si založit účet na Instagramu? Jak se přihlásit na Instagram a kde Instagram stáhnout?

Článek

Instagram příhlášení (Instagram login)

Foto: www.sledujici.eu

Instagram login

Instagram přihlášení (instagram login)

Přihlaste se k účtu Instagram pomocí účtu Facebook

Instagram je již dlouho společností Facebook, takže není divu, že tyto sociální sítě jsou úzce spjaty. Takže pro registraci a následné povolení v prvním účtu lze zcela využít. To především vylučuje potřebu vytvářet a zapamatovat si nové přihlašovací údaje a heslo, což pro mnoho uživatelů představuje nepopiratelnou výhodu. Viz též: Jak se zaregistrovat a Přihlaste se k aplikaci Instagram Jak se zaregistrovat Instagram a pak jsme vám již řekli, abyste se přihlásili k vašemu účtu, tento článek bude diskutovat o použití profilu pro tento účel. Facebook .

Jak si založit účet na Instagramu? Jak se přihlásit na Instagram a kde Instagram stáhnout?

Já vím, v titulku je příliš mnoho otázek. Navíc všechny z nich jsou takové zvláštní, odpovědi na ně jsou totiž poměrně zřejmé snad každému. Přesto, to je ještě zvláštnější, jsou přesně tohle věci, které lidé hodně vyhledávají v Google. Tak je čas na ně odpovědět. Především, Instagram najdete na www.instagram.com a právě tam můžete začít i pokud si chcete založit účet na Instagramu a nechcete k tomu použít aplikaci v mobilním telefonu. Na webu Instagramu se můžete i přihlásit, pokud už účet máte. Webová podoba Instagramu toho umí docela dost, dokonce tam můžete i nahrávat fotky (ale budete muset zvládnout jeden malý trik). O tom ale více v Jak vkládat fotky na Instagram z počítače? Osm cest jak vkládat fotky z počítače či notebooku. Založení účtu na Instagramu je možné buď přes váš účet na Facebooku (není vhodné pokud nechcete Facebooku rovnou říct, že jste to vy na obou sítích), pomocí čísla mobilního telefonu (také ne ideální, jasně vás identifikuje) nebo pomocí e-mailu (můžete si založit nějaký extra e-mail jen pro Instagram). Jako všude i tady platí, že na jeden e-mail či jedno číslo telefonu lze založit jenom jeden účet. Stejně tak lze pomocí účtu na Facebooku mít založený jenom jeden účet. Druhá varianta založení účtu i přihlášení k Instagramu je použití mobilní aplikace – nakonec Instagram hodně dlouho byl jenom v podobě aplikace (dokonce pár let jenom pro iPhone).

Foto: www.sledujici.eu

Instagram Sledující od www.sledujici.eu

CHCETE VÍCE SLEDUJÍCÍCH?

Získejte rychle reálné sledující na Instagramu. Moderní instagramový marketing. SocialBoostExpert je #1 v instagramovém marketingu v roce 2023. Využíváme síť vyškolených influencerů z celého světa. Žádní roboti, automatizace a falešné sliby. Získejte více skutečných sledujících na Instagramu.
Vyzkoušejte si nás. Internet je plný podvodů a nefér nabídek.
My doručíme prvních 100 sledujících zcela ZDARMA a ukážeme naší kvalitu.

Tu si musíte stáhnout a nainstalovat z Google Play nebo App Store. Existuje i aplikace pro Windows 10 – opět dostupná v Microsoft Store.  Na mobilním telefonu můžete ale používat Instagram i bez aplikace, stačí v mobilním prohlížeč použít výše zmíněné www.instagram.com

POZOR si dávejte na falešné aplikace pro Instagram a různorodé programy pro Windows (a další platformy). Řada z nich má jediný cíl, získat vaše přihlašovací údaje a využít či ukrást váš účet. Účet na Instagramu se chraňte dvoufaktorovým ověřením, ve velkém se účty kradou. A pokud se vám stane nepříjemnost tohoto druhu, tak viz Co udělat, pokud někdo získal přístup k vašemu Instagramu V mobilní aplikace je možné připojit (přihlásit) až pět účtů a jen mezi nimi přepínat – bude se vám to hodit, pokud třeba spravujete firemní účet (TIP: Jak založit firemní účet na Instagramu) a zároveň chcete mít osobní. Více než pět připojit nejde. K více účtům se ještě hodí vědět Co je to Finsta V prohlížeči nic takového možné není, ale nic vám nebrání použít Chrome/Firefox a profily – v každém z nich můžete mít přihlášený jiný Instagram. Tady se vám bude hodit Jak vytvořit druhý účet na Instagramu?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám