Hlavní obsah
Finance

Průlom na českém realitním trhu: reality.iDNES.cz a Portál podílů uzavírají exkluzivní partnerství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Shutterstock

Dvě významné platformy vstupují do exkluzivního partnerství. Toto spojení kombinuje osvědčený realitní inzertní portál a přední platformu pro podílové vlastnictví nemovitostí a přináší revoluční přístup k prodeji a nákupu nemovitostí.

Článek

Když se síly dvou významných hráčů na realitním trhu spojí, můžeme očekávat velké věci. Reality.iDNES.cz založený v roce 2009, je jedním z největších a nejnavštěvovanějších realitních portálů v zemi a je také hlavním zdrojem informací o aktuálních trendech a vývoji na realitním trhu. Svou významnou pozici potvrdil v lednu 2021, kdy podle měření NetMonitor překročil počet 1 000 000 unikátních uživatelů za měsíc.

Na druhém konci stojí Portál podílů, mladší, ale stejně ambiciózní hráč na poli realit. Tento portál odstartoval svůj provoz v roce 2022, a je výsledkem několikaletého vývoje týmu IT odborníků s bohatými zkušenostmi v oblasti nemovitostí. Díky svému inovativnímu přístupu a technologickému know-how se jim podařilo vytvořit jedinečné tržiště podílů, které slouží pro nákup a prodej podílových nemovitostí, který v Česku dosud neexistoval. Portál podílů nejenže nabízí platformu pro inzerci, ale také poskytuje ucelený vhled do problematiky podílového vlastnictví prostřednictvím svého blogu.

Naše spolupráce s reality.iDNES.cz je skutečná symbióza,“ říká Jan Kučera, CEO Portálu podílů, a dodává: „Společně máme možnost vytvářet nové možnosti pro naše zákazníky a posunout trh nemovitostí do nové éry.“

Své nadšení neskrývá ani Petr Makovský, ředitel reality.iDNES.cz: „Naše rozhodnutí spolupracovat s Portálem podílů je založeno na víře, že společně můžeme přinést do realitního trhu něco nového a vzrušujícího. Společné úsilí nám umožní lépe sloužit našim zákazníkům a poskytnout jim více možností při hledání nemovitosti,“ komentuje.

Toto strategické partnerství do tradiční realitní sféry přináší nové možnosti, rozšiřuje obzory v oblasti nákupu a prodeje nemovitostí a stává se základním pilířem budoucího růstu a inovací v realitním sektoru.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz