Hlavní obsah
Hry

Do 7 vteřin musíte najít chybu. Dáte to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - AdelinaZw

Lehátka, slunečník, klidná pláž, šumění moře za zády a zábava s obrázkovým úkolem, to je ta správná letní pohoda. Příjemně se uvelebte a zkuste splnit následující úkol. Jste nachystáni?

Článek

Není nic příjemnějšího, než spočinout na lehátku ve stínu slunečníku na klidné, tiché a čisté pláži se šumějícím mořem v pozadí a přitom řešit zábavné obrázkové postřehové úkoly. Další již na vás čeká právě teď. Máte 7 vteřin na to, abyste na obrázku našli chybu. Dokážete úkol splnit? Pokud si věříte a chcete si své postřehové schopnosti vyzkoušet a otestovat, dejte se do plnění úkolu. Na nic nečekejte a do 7 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - AdelinaZw

Do 7 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste chybu najít?
Ano, v pohodě a včas.
68,6 %
Ano, ale po delší době.
5 %
Ne, vůbec nedokázali.
26,4 %
Celkem hlasovalo 140 čtenářů.


Relaxační chvilka na klidné pláži se pomalu, ale jistě, chýlí ke svému konci. Dokázali jste v 7 vteřinách najít na obrázku chybu? Pokud ano, tleskáme, odvedli jste skvělou práci. Vaše pozornost je bezchybná. Jestliže vám dělá problém chybu najít, nic se neděje. Níže si můžete prohlédnou obrázek bez chyby a po vzájemném porovnání chybu určitě také objevíte.

Foto: Pixabay - AdelinaZw

Obrázek bez chyby.


Chyba byla odhalena a odpočinek na pláži končí. Byli jste tentokrát úspěšní nebo ne? Ať tak či onak, hlavním účelem byla zábava a relaxace. A teď již jen zbývá dodat, kde se chyba nachází. Chyba je na jedné růžové plážové botě, kde chybí středová část, co je mezi palcem a ukazovákem. Úkol splněn a kdo má možnost může se jít třeba ochladit do vody.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz