Hlavní obsah
Umění a zábava

Dokážete do 12 sekund odhalit chybu?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Na následujícím obrázku plném koček si skvěle můžete otestovat svůj postřeh. Procvičíte přitom nejen svůj zrak, ale i vaše mozkové závity. Jste připraveni?

Článek

Plnění postřehových obrázkových úkolů je výborný způsob, jak si procvičit zrak i mozek a ještě se u toho odreagovat. Zkuste následující úkol. Do 12 sekund musíte na obrázku s identickými kočkami odhalit chybu. Zvládnete to v předepsaném časovém limitu? To snadno zjistíte, když se do úkolu ihned pustíte. Pokud úkol zvládnete, budete opravdu dobří. Proto déle neváhejte a do 12 sekund najděte na obrázku chybu.


Foto: Pixabay - Flutie8211

Do 12 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Zvládli jste chybu odhalit?
Ano a dokonce v časovém limitu.
50 %
Ano, ale nebylo to v daném čase.
20,8 %
Ne, vůbec jsme jí neodhalili.
29,2 %
Celkem hlasovalo 72 čtenářů.



Nepřechází vás z tolika koček již zrak? Hlavně, jestli jste dokázali chybu mezi kočkami objevit. Pokud ano, zařadili jste se mezi ty nejlepší a můžete se právem radovat. Jestliže jste chybu nenašli, nebuďte smutní. Příště to třeba vyjde. A kde se chyba skrývá? Jedna z kočiček, která jde doleva, má konec ocásku stočený doprava. Všechny ostatní kočky jdoucí doleva mají konec ocásku stočený doleva. A která je to kočička, se můžete podívat na obrázku níže, kde je vyznačena.

Foto: Pixabay - Flutie8211

A tady je chybná kočička.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz