Hlavní obsah

Dokážete najít do 11 sekund na obrázku chybu?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Suprising_SnapShots

Pouliční hudební virtuózka je plně soustředěna na své hudební vystoupení, že ani nepostřehla chybu, která se na obrázku vyskytla. Najdete jí vy?

Článek

Mladá hudebnice je plně zabraná do svého hudebního projevu. Že se tam vloudila chybička, jí zatím moc netrápí. Kdyby to však zjistila, ráda by nebyla. Proto musíte chybu co nejdříve najít. A když co nejdříve, tak do 11 sekund. Pokusíte se o to? Ti nejlepší to hravě dokáží. Chcete-li se zařadit mezi ně, dejte se ihned do pátrání a do 11 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Suprising_SnapShots

Do 11 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Našli jste chybu včas?
Ano, našli.
0 %
Chybu jsme našli, ale v určenému čase to nebylo.
0 %
Ne, vůbec jsme jí nenašli.
0 %
Celkem hlasovalo 0 čtenářů.


Stihli jste chybu najít v daném čase? Pokud ano, zařadili jste se mezi ty nejlepší a zasloužíte si velký potlesk. Kdo chybu nevypátral, ať nesmutní. Je tu pro vás další šance v podobě obrázku bez chyby, který si níže můžete prohlédnout. Když si obrázky porovnáte, to by bylo, abyste chybu také nenašli.

Foto: Pixabay - Suprising_SnapShots

Obrázek bez chyby.

Bude z vás mít mladá virtuózka radost? Jestli jste chybu dohledali, tak jistě ano. Kdo jí i přesto nenašel, je tu řešení. Od smyčce nahoru chybí první struna zprava a bez ní jde hrát jen těžko. Hádanka je vyřešena a vy si můžete jít poslechnout něco hezkého.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz