Hlavní obsah
Hry

Dokážete odhalit do 10 sekund brouka na obrázku?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - SabbirX

Vychlazený, sladký a šťavnatý meloun přijde v horkých letních dnech opravdu k duhu. Dodá tělu nejen tekutiny, ale i mnoho prospěšných látek. A také osvěží. Ale pozor na jednu věc.

Článek

Zakousnout se do šťavnatého melounu, je v horku balzám pro tělo. Neskutečně osvěží, dodá potřebné tekutiny a má plno důležitých látek prospěšných pro naše zdraví. K létu neodmyslitelně patří. Už jen při pohledu na obrázek se sbíhají sliny a chuť narůstá. Jenže pozor. Chuť vás může brzy přejít. Je tam někde totiž schovaný brouk. A vy ho musíte do 10 sekund najít. Dokážete to? Meloun s broukem by vám jistě nechutnal. Není čas na nic čekat. Splnit úkol nebude možná tak snadné, jak se zdá. Důkladně prověří vaše schopnosti. Pořádně tedy vše prohlédněte a do 10 sekund najděte na obrázku brouka.

Foto: Pixabay - SabbirX

Do 10 sekund najděte na obrázku brouka.

Anketa

Našli jste brouka?
Ano, našli a stihli to v limitu.
52,8 %
Ano, našli, ale trvalo to o poznání déle.
9,3 %
Ne, vůbec jsme ho nenašli.
37,9 %
Celkem hlasovalo 216 čtenářů.


Jak dopadlo pátrání po broukovi? Kdo ho objevil, je opravdu mistr. Vaše pozornost a postřehové schopnosti jsou na výborné úrovni. Gratulujeme. Jen tak dál. Komu se nedaří brouka najít, ať nesmutní a není vzteklý, nic se neděje. Úkol není tak jednoduchý, jak se zdá. Hlavní je zábava a relaxace. A také je potřeba trochu osvěžení. Zakousněte se do vychlazeného melouna a na obrázku níže se podívejte, kam se ten filuta brouček schoval. Pravda, budete si ho asi muset trochu přiblížit, abyste si ověřili, že tam opravdu je. Ale je tam.

Foto: Pixabay - SabbirX

A tady je brouk.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz