Hlavní obsah
Hry

Dokážete vypátrat chybu na obrázku?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - MitCharme

Posezení u čaje či kávy je nachystáno. Nesmí tam být žádná chybička. Ale ne. Jedna tam je. Vidíte ji?

Článek

Pokud jí vaše oči zahlédnou do 9 vteřin, přidáte se k těm nejlepším. Čas letí jako splašený, proto musíte pátrat velmi rychle. A hlavně pozorně. Bez důsledného soustředění to nepůjde. Prohledejte každý kout a každou drobnost. Je to práce náročná, ale dokáže mozek zaměstnat natolik, že alespoň na chvíli zapomenete na své starosti. A o to jde především. Teď už se ale soustřeďte a do 9 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - MitCharme

Do 9 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Vypátrali jste chybu včas?
Ano, vypátrali.
35,6 %
Chybu jsme vypátrali, ale v čase to nebylo.
6,2 %
Ne, vůbec jsme jí nevypátrali.
58,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 146 čtenářů.


Váš čas na hledání právě vypršel. Stihli jste chybu odhalit? Pokud ano, dostali jste se mezi nejlepší pátrací detektivy. Pro vás již nejsou postřehové obrázkové úkoly práce, nýbrž zábava. Kdo ještě chybu nevypátral, je tu pro něj níže obrázek bez chyby, který vám usnadní chybu identifikovat.

Foto: Pixabay - MitCharme

Obrázek bez chyby.

Ano, správně. Přesně tady je chyba. Na židli vlevo chybí u opěradla spodní vodorovná výztuha. A po skvěle odvedené práci, je čas na čaj nebo kávu. Užívejte pohodičku a šetřete síly na další úkoly.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz