Hlavní obsah
Hry

Excelentní zmrzlina. Ale pozor, je tam pavouk! Do 7 vteřin ho musíte najít!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Alexas_Fotos

Lahodná zmrzlina s ovocem láká ke snězení. Kdo by se však do ní pustil hned, rychle by mu zhořkla v ústech. Je tam totiž schovaný pavouk a ten by nebyl jistě dobrý.

Článek

Pavouky ma málokdo rád a jíst je, to už vůbec. Proto musí být ukrytý pavouk, co nejdříve nalezen. Máte 7 vteřin na to, abyste vystopovali jeho úkryt. Není to nikterak dlouhá doba, tak si pospěšte. Nažhavte své oči a do 7 sekund najděte na obrázku pavouka.

Foto: Pixabay - Alexas_Fotos

Do 7 vteřin musíte najít pavouka.

Anketa

Byl pavouk včas odhalen?
Ano, byl.
54,6 %
Odhalen byl, ale chvíli to trvalo.
10,2 %
Ne, nebyl vůbec odhalen.
35,2 %
Celkem hlasovalo 295 čtenářů.

Objevili jste pavouka dříve než by ho někdo snědl? Ano? Tak to je skvělá zpráva. Máte výborný zrak a váš rychlý postřeh je na skvělé úrovni. Komu pavouček stále uniká, ať nesmutní. Zábava a relaxace jsou hlavní náplní úkolu. A pro kontrolu si prohlédněte obrázek níže, kde je pavouk vyznačen. A teď si dejte zmrzlinu.

Foto: Pixabay - Alexas_Fotos

A zde je ukrytý pavouk. Pochutnává si na borůvce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám