Hlavní obsah
Hry

Kdo dokáže odhalit chybu na obrázku do 9 vteřin, patří k těm nejlepším

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Práce s dětmi je plná zábavy. Chodí na vycházky, hrají si, vyrábí či malují. A nikdy se nenudí. Děti jsou šťastné a spokojené. Stejně jako na obrázku, na kterém se však vyskytla chyba.

Článek

I když na první pohled není patrné, že by bylo něco na obrázku špatně, po bedlivém prozkoumání se tam chyba nachází. Jedna skupinka dětí si spokojeně vyrábí a druhá se chystá na procházku. Nic nenasvědčuje tomu, že by bylo něco špatně. Přesto se chyba na obrázku vyskytuje. Jste schopni jí najít? Jestliže to dokážete do 9 vteřin, budete patřit mezi ty nejlepší. Neváhejte tedy a najděte do 9 vteřin na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - RosZie

Najděte chybu na obrázku do 9 vteřin.

Anketa

Zařadili jste se mezi ty nejlepší?
Ano, chybu jsme dokázali do 9 vteřin objevit.
24,2 %
Nezařadili, ale chybu jsme po delší době nakonec nalezli.
13 %
Nezařadili a chybu vůbec nenašli.
62,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 744 čtenářů.

Pátrání v dětské skupině je u svého konce. Zařadili jste se mezi ty nejlepší a chybu včas objevili. Ano? Tak přijměte velkou gratulaci. A když ne, nevadí. Užít si zábavu, procvičit smysly a odreagovat se, je to hlavní a nejdůležitější. Pro ty, kdo chybu zatím nenašli je níže obrázek bez chyby, aby si je mohli porovnat a chybu lehce najít.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyby.


Teď už chybu našli úplně všichni. Tak jen pro potvrzení, chyba se nachází na okně v jedné chybějící žárovce uprostřed. Výborně. Vše je vyřešeno, tak honem do práce, za zábavou, za sportem či kamkoliv jinam.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz