Hlavní obsah
Hry

Krásné rybičky a mušle se zdají být stejné. Jedna se ale liší. Najdete ji?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Kollsd

Překrásné barevné rybky a mušličky vypadají, že jsou stále stejně se opakující druhy. A přeci jen je tam jedna rybička, která se od ostatních svého druhu malinko liší.

Článek

I když na první pohled to vypadá, že se opakují stále stejné druhy mořských tvorů, tak přesto se jedna rybka trochu od ostatních liší. Najdete ji? Ale pozor, musíte to zvládnout do 10 vteřin!

Tak si připravte svůj bystrý zrak a probádejte pozorně a rychle mořský svět. A objevte tajemnou rybičku, která je jiná než ostatní. Je to skvělá rozcvička pro vaše oči. Budete dobří a dokážete ji objevit? Tak jen rychle do toho, čas běží.

Foto: Pixabay - Kollsd

Najděte odlišnou rybičku do 10 sekund.

Anketa

Objevili jste rozdílnou rybku do 10 sekund?
Ano, úplně v pohodě do 10 sekund.
50 %
Ano, ale po více než 10 vteřinách.
28 %
Ne, neobjevili jsme jí vůbec.
22 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 82 čtenářů.

Tak jak jste se s úkolem popasovali? Dalo vám zabrat najít odlišnou rybičku? Nebo to byla pro vás hračka a otázka pár vteřin? Ať už je to jakkoliv, hlavním úkolem byla zábava a relaxace. A pokud jste rybičku stále nenašli, tak na obrázku níže se můžete podívat, která to byla. A čím se liší? Má jednu bílou tečku navíc. Tak mnoho zábavy při dalším hledání.

Foto: Pixabay - Kollsd

Zvýrazněná rybka má jednu bílou tečku navíc.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz