Hlavní obsah
Hry

Máte 8 sekund na to, abyste našli chybu. Zvládnete to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Enoch111

Řada roztomilých kočiček jsou krásnou dekorací. I když se tam někde vyskytuje chybička, vůbec to nevadí, na kráse to neubere. Vidíte, kde chyba je?

Článek

Jestliže ne, tak je to skvělá zpráva, protože jí budete muset najít. To až tolik těžký úkol není a proto je časově omezený. A to již tak snadné nebude, protože časový limit na nalezení chyby, je pouhých 8 sekund! Dokážete v tomto čase hádanku rozluštit? Pokuste se o to. Zapojte své bystré oči a rychlostí blesku, tedy do 8 sekund, najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Enoch111

Do 8 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Podařilo se vám v daném čase chybu najít?
Ano, podařilo.
92,3 %
Chybu se najít podařilo, ale ne v daném čase.
6,4 %
Ne, chybu se vůbec najít nepodařilo.
1,3 %
Celkem hlasovalo 78 čtenářů.


Jak jste si vedli v tomto úkolu? Dokázali jste do 8 sekund chybu na obrázku odhalit? Jestli ano, tak jste dobří a můžete se ze svého úspěchu právem radovat. Pokud jste chybu neobjevili, nevadí, máte druhou šanci. Když se podíváte níže, najdete tam obrázek bez chyby. Pak už stačí si jen oba obrázky porovnat a chybu máte také v kapse.

Foto: Pixabay - Enoch111

Obrázek bez chyby.


Už jste všichni chybu odhalili? Určitě ano. Tak jen pro kontrolu a úplnost, chyba se nalézá na druhé kočičce zleva, kde jí chybí jedno ouško. Chyba je odhalena, úkol splněn. Připravte si svůj zrak na příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz