Hlavní obsah
Hry

Na odhalení pistáciového vetřelce máte 11 vteřin. Jdete do toho?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Alexas_Fotos

Pistácie jsou výživová bomba pro tělo a skvělý pomocník při psychických potížích. Věděli jste to? Proto je třeba uchránit misku s lahodnými oříšky před vetřelcem. Najdete, kde se skrývá?

Článek

Pistáciové oříšky obsahují nejen vitamíny A, B, C, E, K, ale také železo, hořčík, vápník, zinek, fosfor, mangan, selen, měď, draslík a množství antioxidantů. Mají příznivý vliv na psychickou odolnost a nervový systém. Posilují imunitu, kosti, vlasy i nehty. Snižují tlak i cholesterol, vyrovnávají hladinu cukru v krvi a chrání pokožku proti UV záření. Jsou pro tělo velmi prospěšné a proto si je nesmíte nikým nechat vzít. Ani fretkou, která se rozhodla je prozkoumat. Máte 11 vteřin na to, abyste jí na obrázku našli. A uchránili tak výživovou pistáciovou bombu před zkázou. Byla by to velká škoda. Tak již neváhejte a do 11 sekund najděte na obrázku fretku.

Foto: Pixabay - Alexas_Fotos

Do 11 vteřin najděte na obrázku fretku.

Anketa

Byli jste při hledání fretky úspěšní?
Ano, byli a včas jí našli.
30,5 %
Částečně, fretku jsme sice našli, ale po delší době.
6,3 %
Ne, nebyli a fretku nenašli.
63,2 %
Celkem hlasovalo 95 čtenářů.


Bylo pátrání po fretce úspěšné? Pokud ano, tak máte velmi bystrý zrak a to je velké plus. Pokud se vám jí najít nepodařilo, nevadí. Zobněte si pistácii, ta je dobrá na nervy a bude zase vše v pohodě. A na obrázku níže se můžete podívat, kde se hledaná fretka nachází. A pak už vám nic nestojí v cestě k nerušenému vychutnání si zdravých zelených oříšků.

Foto: Pixabay - Alexas_Fotos

A tady je fretka.

Zdroj: nutily.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz