Hlavní obsah
Hry

Najděte co nejrychleji mezi tučňáky jednu odlišnost

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - ZT_OSCAR

Hurá prázdniny! Volno. Dovolená. Pohodička. Klídek. Relaxace. To vše k letním prázdninám patří. A také řešení obrázkových postřehových úkolů. Jste připraveni na další?

Článek

Další školní rok je za námi. Nyní je třeba si odpočinout, užít si volna a nabrat síly do dalších školních i pracovních dní. Někdo rád cestuje, někdo chodí po horách a někdo se nejraději válí u vody. Každý si ten svůj čas odpočinku chce strávit po svém. A je to tak dobře. U toho všeho, ale můžete dělat ještě jednu věc. Zabavit se postřehovými obrázkovými úkoly. A jeden je právě před vámi. U relaxujících tučňáků se vyskytuje jedna odlišnost. Najdete ji? Ale pozor, máte na to pouhých 5 vteřin! Zvládnete to? Máte-li hbitý a rychlý zrak, tak máte úspěch zaručen. Zjistíte to tím, že se ihned vrhnete do úkolu a do 5 vteřin najdete na obrázku odlišnost.

Foto: Pixabay - ZT_OSCAR

Do 5 sekund najděte na obrázku odlišnost.

Anketa

Našli jste odlišnost v tak krátkém čase?
Ano, v pohodě našli.
64,5 %
Ano, našli, ale po delší době.
19,3 %
Ne, vůbec nenašli.
16,2 %
Celkem hlasovalo 166 čtenářů.


Pátrání mezi tučňáky je u svého konce. Byli jste tentokrát úspěšní? Pokud ano, jste skvělí a gratulujeme. Kdo se s tím trochu trápil nebo ji nemůže najít, vůbec nevadí. Jde hlavně o to, zpříjemnit si volný čas a pobavit se. A na obrázku níže si můžete prohlédnout, kde se odlišnost nachází. Nachází se na brčku, které není zahrnuté jako všechny ostatní. Užijte si volna a dovolené.

Foto: Pixabay - ZT_OSCAR

A tady je hledaná odlišnost.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám