Hlavní obsah
Hry

Najdete do 15 sekund, kde je na obrázku chyba?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Manfredrichter

I zdánlivě jednoduše vypadající úkol, může potrápit. Jak to bude u následujícího úkolu? Zvládnete ho s přehledem nebo se s ním budete trápit? Vyzkoušejte. Uvidíte.

Článek

Najít chybu na obrázku nemusí být vždy tak jednoduché, jak se zdá. Zvlášť, pokud je obrázek složitější a hledání je omezeno časem. Ten je pro tento úkol stanoven 15 sekund. To není mnoho. Ti nejlepší, však dokáží chybu přesto v pohodě najít. Bystrost, postřeh a dobrý zrak jsou zárukou úspěchu. Chcete-li se zařadit mezi ty nejúspěšnější, dejte se do plnění úkolu a do 15 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Manfredrichter

Do 15 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Byli jste schopni chybu najít?
Ano, byli a stihli to v čase.
89,5 %
Ano, byli, ale čas nestačil.
3,6 %
Ne, nebyli a chybu nenašli.
6,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 418 čtenářů.


Kolikrát jste se očima proběhli po schodech, než jste chybu našli? Jestliže jste dokázali najít chybu do 15 sekund, přijměte gratulaci. Jste fakt dobří. Pokud vás schodiště trápí a už vás bolí nohy či spíše zrak, vydechněte. Přichází vám na pomoc níže obrázek bez chyby, který vám usnadní chybu dohledat.

Foto: Pixabay - Manfredrichter

Obrázek bez chyby.

Podařilo se nakonec chybu najít? Ať už ano nebo ne, jste skvělí. Pobavit se a zarelaxovat si, je hlavním účelem úkolu. A chcete vědět, kde je chyba? U dveří úplně nahoře chybí klika. Bez té by dveře nešly otevřít. Tak až budete chtít něco v životě otevřít, třeba novou životní etapu, nezapomeňte si kliku, je velmi důležitá.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz