Hlavní obsah
Hry

Najdete do 8 sekund prase než všechno spase?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Sonya_design

Malování je nádherný koníček. Někdo maluje krásně a někdo s prominutím jako prase. A jedno prasátko je také na obrázku. Vidíte ho?

Článek

Práce s barvami je velmi uklidňující a relaxační. Malování přináší radost a klid do duše. Někdy to vyzkoušejte. Nebo nechte tvořit svoje děti, jak se jim zlíbí, i když u toho budou vypadat jako prasátko. Jde hlavně o posílení tvořivé duše. A jedno prase se vydalo i na obrázek. Dokážete ho do 8 vteřin najít? Myslí si, že není vidět, ale vašim trénovaným očím jistě neunikne. Zařaďte se mezi nejlepší a do 8 sekund najděte na obrázku prase.

Foto: Pixabay - Sonya_design

Do 8 sekund najděte na obrázku prase.

Anketa

Našli jste prase včas?
Ano, zajisté.
38,7 %
Ano, ale až po časovém limitu.
3,2 %
Ne, vůbec nenašli.
58,1 %
Celkem hlasovalo 31 čtenářů.


Z palety nejrůznějších barev až oči přecházejí. Dokázali jste prase najít nebo jste ho přehlédli? Pokud jste úkol hravě zvládli, jste dobří a zařadili jste se mezi ty nejlepší. A jestli jste ho nenašli, není důvod ke smutku. Radost a zábava jsou hlavním cílem úkolu. Na obrázku níže se podívejte, kam se prase schovalo. A pak si můžete jít něco pěkného namalovat.

Foto: Pixabay - Sonya_design

A tady je prase.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz