Hlavní obsah
Hry

Najděte do 9 sekund chybu na obrázku. Bude to snadné nebo ne? Co myslíte?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - lecreusois

Vodní plocha jako zrcadlo vybízí nejen k procházce, ale láká i tělesně zdatné nadšence. Na obrázku je však chyba, kterou musíte najít. Dokážete to?

Článek

Vytvářet různé kreace na vodní ploše, vytváří spolu s odrazem zajímavé snímky. Je to skvělá zábava pro všechny hravé jedince a ještě se u toho příjemně ochladíte. Což je v horku obzvláště příjemné. A jestli si chcete užít také trochu zábavy se zrcadlovou vodní plochou, máte možnost právě teď. Stačí splnit následující úkol. Do 9 sekund najděte chybu na obrázku. Že to bude snadné? Možná ano, možná ne. Přesvědčte se sami, jak šikovní jste. Skočte do úkolu rovnýma nohama a do 9 vteřin najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - lecreusois

Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Zvládli jste úkol s lehkostí?
Ano, zvládli a chybu včas našli.
65,2 %
Chybu jsme našli, ale až po delší době.
9,8 %
Ne, nezvládli a chybu vůbec nenašli.
25 %
Celkem hlasovalo 92 čtenářů.

Jak jste se pobavili na zrcadlové vodní ploše? Bylo to zajímavé, že? Pokud jste chybu s přehledem našli, tak klobouk dolů, jste úžasní. Jestli na chybu ne a ne přijít, je tu pro vás pomoc v podobě obrázku bez chyby. Zkuste si je oba prohlédnout a chyba vás jistě trkne do očí.

Foto: Pixabay - lecreusois

Obrázek bez chyby.


Tak co, podařilo se chybu zdárně dohledat? Možná to nebylo tak jednoduché, jak se zdálo. A kde tedy ona chyba je? Chyba se nachází na obrázku vpravo na paní v povzdálí, co má na sobě bílou mikinu. Ve vodním odrazu jí chybí ruka. Pro kontrolu si níže můžete prohlédnout obrázek, kde je místo chyby vyznačeno. Pro dnešek máte splněno a můžete vyrazit také na nějaké zajímavé místo.

Foto: Pixabay - lecreusois

A tady je chyba.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz