Hlavní obsah
Umění a zábava

Najdete na deštivém obrázku chybu do 8 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Prší a prší. Ani psa by člověk nevyhnal. Přesto je třeba, se trochu proběhnout a nadýchat čerstvého vzduchu. Stejně jako děti na obrázku, které při tom alespoň vyvenčí pejska.

Článek

Přinutit se jít ven v dešti, bývá pro mnoho z nás obtížné. A což teprve pro děti. Ty je těžké vylákat ven, když je hezky, natož, když leje. Možná se nechají zlákat na skákání v blátivých kalužích a na hraní s psím mazlíčkem. Stejně jako děti na obrázku. Tam se však vloudila malá chybička. Najdete jí? Máte na to 8 vteřin. Bystré a trénované oko to jistě bez problémů zvládne. Jste-li připraveni, dejte se do toho. Rychle a detailně prozkoumejte obrázek a do 8 sekund na něm najděte chybu.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Do 8 sekund najděte chybu na obrázku.

Anketa

Našli jste chybu v pohodě?
Ano, v pohodě našli.
39,6 %
Našli, ale čas nestačil.
9,8 %
Ne, vůbec nenašli.
50,6 %
Celkem hlasovalo 386 čtenářů.


Deštivá procházka v blátivých kalužích je u konce. Stihli jste najít chybu? Jestliže ano, můžete se radovat z toho, jak dobří jste. Pokud na chybu nemůžete přijít, můžete ukončit své trápení shlédnutím obrázku níže, který je bez chyby. Pak chybu jistě objevíte také.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Obrázek bez chyby.

Hotovo. Chyba byla úspěšně nalezena. A kde se nachází? Chyba je na chlapcovo pravé gumovce, kde mu chybí žluté proužky. Bylo to jednoduché, že? Mozek a oči jsou procvičeny, tak ještě protáhnout plíce na čerstvém vzduchu. I v dešti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz