Hlavní obsah
Hry

Najít chybu do 9 sekund, zvládnou jen ti nejlepší. Zařadíte se mezi ně?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Enoch111

Čekání na autobus je většinou nuda. Můžete si dlouhou chvíli zpestřit buď hudbou, jako dívka na obrázku, nebo třeba hledáním chyby, která se na něm vyskytla. Zkusíte to?

Článek

Dlouhé čekání na zastávce, zvlášť v dešti, vedru či zimě, může být velmi otravné. Proto je skvělé, si ho nějakým způsobem vyplnit. A k tomu se výborně hodí obrázkové úkoly, jako je tento. Mozek se musí soustředit na něco jiného a pak čekání uběhne jako nic. Pokud si i vy chcete zpříjemnit následujících 9 sekund, pusťte se do úkolu. Jestliže ho zvládnete, zařadíte se mezi ty nejlepší. Tak jděte do toho a do 9 vteřin najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Enoch111

Do 9 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Zvládli jste úkol a zařadili se mezi nejlepší?
Ano, zvládli.
40,2 %
Zvládli, ale čas nestačil.
8,7 %
Ne, nezvládli.
51,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 311 čtenářů.


Autobus už se blíží. Stihli jste chybu najít? Kdo to dokázal, tomu patří gratulace za skvěle odvedenou práci. Komu ujel autobus a trochu se v tom topí, tomu přijíždí na pomoc obrázek bez chyby. Když si ho níže prohlédnete, chybu jistě objevíte.

Foto: Pixabay - Enoch111

Obrázek bez chyby.


Chvíle čekání je u konce. Uběhla jako voda, že? Snad jste všichni chybu dokázali objevit. A kde je? Chyba je na autobusu, kde mu chybí, na straně u řidiče, zpětné zrcátko. Hurá, zvládli jste to. A teď příjemnou cestu ať už jedete čímkoliv.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz