Hlavní obsah
Umění a zábava

Najít chybu na obrázku do 12 vteřin je úkol pro vás. Pokusíte se o to?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Ať jsou děti světlé, či tmavé, zdravé,, či s handicapem, všichni si zaslouží rovné podmínky, spravedlivý přístup a stejné množství lásky, aby byli šťastné a spokojené jako na obrázku.

Článek

Na obrázku si spolu hrají a učí se děti zdravé i s handicapem a nepřijde jim na tom nic divného. Ale jedna divnost neboli chyba se přesto na obrázku vyskytuje. Vyhrává ten, kdo jí co nejrychleji objeví. A co znamená nejrychleji? Záhadu musíte vyluštit do 12 vteřin. Komu se to podaří, zařadí se mezi nejlepší obrázkové detektivy. Jste připraveni to vyzkoušet a otestovat své schopnosti? Super. Tak se nenechte ničím zdržovat a pusťte se do pátrání. Do 12 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - RosZie

Do 12 vteřin najděte chybu na obrázku.

Návštěva u dětí ve třídě je u konce. A jak úspěšní jste byli jako obrázkoví detektivové? Pokud vás vaše schopnosti nezklamali a vy jste chybu do 12 vteřin vypátrali, tak si zasloužíte velké uznání. Jestliže jste na kloub chybě nepřišli, tak si zasloužíte obrázek bez chyby, který si níže můžete prohlédnout a vzájemně je porovnat.

Foto: Pixabay - RosZie

A zde je obrázek bez chyby.


Pomohl vám obrázek bez chyby? Určitě ano. A aby bylo vše uvedeno na pravou míru, tak chyba se skrývala v chybějícím nose u blonďaté holčičky v růžové mikině. I děti mají z vaší pátrací akce radost a děkují, že je máte rádi všechny stejně, ať už jsou takový či makový.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz