Hlavní obsah
Hry

Najít na písečné poslední večeři Páně kraba, bude oříšek. Pokusíte se o to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Joakimstamming

Vytvoření takto skvostného písečného díla, muselo dát mnoho práce. Tvůrce díla byl velmi šikovný. Zaujal svou stavbou i zvědavého kraba. Najdete ho?

Článek

Vytvořit z písku poslední večeři Páně, bylo jistě velmi náročné. Ale výsledek stojí za to. Přišel se podívat i zvědavý krab s ulitou. Budete také šikovní a dokážete kraba najít? Na jeho objevení máte ovšem pouhých 8 sekund. Budete schopni úkol splnit? Přesvědčte se sami, jak na tom se svým postřehem jste. Možná to bude lehčí než se zdá anebo také ne. Zjistěte to a do 8 sekund najděte na obrázku kraba.

Foto: Pixabay - Joakimstamming

Do 8 sekund najděte na obrázku kraba.

Anketa

Objevili jste zvědavého kraba?
Ano a včas.
50 %
Ano, ale čas nestačil.
11,5 %
Ne, vůbec neobjevili.
38,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 26 čtenářů.


Čas pro nalezení kraba se nachýlil ke svému závěru. Dokázali jste ho do 8 sekund objevit? Pokud ano, můžete si gratulovat. Váš zrak vidí skvěle opravdu vše. Jestliže se vám krab schoval tak dokonale, že jste ho nenašli, nic se neděje. Svůj zrak jste si potrénovali alespoň na příště. A jste-li zvědaví, kam se krab ukryl, podívejte se na obrázek níže, kde je vyznačen.

Foto: Pixabay - Joakimstamming

A tady je krab.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz